Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 15:51

''Τετράσφαιρη'' η ΑΕ Μυκόνου με την Εράνη

Η ΑΕ Μυκόνου επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Εράνης Φιλιατρών εντός έδρας για την 31η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, παίρνοντας μια σημαντικότατη νίκη που την ανεβάζει στην 10η θέση και πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και πήραν το προβάδισμα από νωρίς.

Μπορεί στο 11' ο Μρζόσκο να έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Μουρίκι, αλλά στο 13' ο Κέμπε με φοβερό σουτ από δύσκολη θέση στα αριστερά εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Σαββίδη και έκανε το 1-0.

Οι Μυκονιάτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το μομέντουμ, έχασαν ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 20' με το πολύ καλό σουτ του Γκούφα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι, αλλά πέτυχαν τελικά το 2-0 στο 26'. Η άμυνα των Φιλιατρών αδράνησε και ο Πινέιρο βρέθηκε μπροστά σε κενό τέρμα σκοράροντας το 2-0.

Η Μύκονος ήταν ασταμάτητη στο πρώτο μέρος και πέτυχε και τρίτο γκολ. Ο Γκούφας έκανε ωραία ενέργεια μέσα στην περιοχή, βρήκε με ιδανική πάσα τον Πινέιρο κι αυτός σημείωσε το 3-0 στο 45+1', πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι.

Η Εράνη κατάφερε να μειώσει σε 3-1 με την έναρξη του δευτέρου μέρους με τον Παπαδόπουλο στο 49'.

Στο 56' ο Φακκής έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει σε 3-2, με το σουτ που επιχείρησε να περνάει δίπλα από την εστία της Μυκόνου.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες στο 64'. Ο Παπαδόπουλος με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Μουρίκι στην περιοχή, αλλά ο Σαββίδης έκανε την απόκρουση από κοντά.

Οι Μυκονιάτες σκόραραν ξανά στο 73'. Ο Σγούρι με ωραία ατομική ενέργεια κράτησε μπάλα στην περιοχή, βρήκε ωραία τον Παπαδόπουλο, ο οποίος από κοντά σκόραρε για το 4-1.

Η Μύκονος κέρδισε κέρδισε πέναλτι στη συνέχεια σε χέρι του Μπουρδέκα σε σουτ του Καμπεράι, αλλά ο Σαββίδης απέκρουσε την εκτέλεση του Πάγια στο 86'. 

ΑΕ Μυκόνου: Διαμαντης, Σπυρόπουλος, Κέμπλε, Ιωσηφίδης, Σγούρι, Μουρίκι (88' Τσαλιαμάνης), Πινέιρο (83' Ντοριάνο), Παπαδόπουλος, Γκούφας (83' Καμπεράι), Αρκούδας (83' Ρέτσος), Πάγια

Εράνη Φιλιατρών: Σαββίδης, Καπλάνης (46' Τσερπές), Μπινιώρης, Μρζόσκο, Παπαδόπουλος, Κοτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος (70' Σινάλι), Φάκκης, Γκέβορι, Πουλιανός, Καραμπέτσος

Παρακολουθήστε το παιχνίδι όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares