Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2015 12:29

Πρώτο τουρνουά φιλάς 5x5 στο σχολείο του "Αγίου Γεωργίου"

Τους καρπούς της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας μέσω του αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να γευτούν μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αφού συνολικά πέντε σχολεία συμμετείχαν στο 1ο τουρνουά "φιλάς" 5x5 που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού Σχολείου "Αγίου Γεωργίου".

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί της Κυριακής και κράτησαν έως και τις 14:30 το μεσημέρι. Τα παιδιά έπαιξαν, χάρηκαν και το σημαντικότερο έκαναν νέος φίλους, αφού εκτός από το Σχολείο του Αγίου Γεωργίου πήραν μέρος κι άλλα τέσσερα Δημοτικά.

Ο διευθυντής του "Αγίου Γεωργίου" Fr. Μάριος Καπέλλας μίλησε στην κάμερα της Κοινής Γνώμης για την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί στον προαύλιο χώρο του σχολείου και την μεγάλη συμμετοχή των παιδιών. "Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τα άλλα δημοτικά σχολεία, φέτος αποφασίσαμε να διοργανώσουμε το πρώτο τουρνουά ποδοσφαίρου και το οποίο το ονομάσαμε "Τουρνουά φιλίας".

Στο τουρνουά έλαβαν μέρος συνολικά πέντε ομάδες από πέντε δημοτικά σχολεία, θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους καθηγητές φυσικής αγωγής οι οποίοι πρόθυμα παρόλο που ήταν Κυριακή, δέχθηκαν να συνοδεύσουν τα παιδιά τους ώστε να έρθουν και να πάρουν μέρος στο τουρνουά. Τα παιχνίδια ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί και είχαν διάρκεια έως τις 14:30 περίπου το μεσημέρι. Οι πέντε ομάδες που πήραν μέρος έπαιξαν αναμεταξύ τους και όλες όσες συμμετείχαν παρέλαβαν ένα έπαθλο και οι παίκτες πήραν αναμνηστικό δίπλωμα".

Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares