Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 13:04

Κουτσονικολή: Θα πρέπει να έχουμε υπομονή

Η οδυνηρή ήττα που γνώρισε ο ΑΟ Πάρου στο Καμάρι, η πιο βαριά της ιστορίας του σε έκταση σκορ, έκανε αίσθηση σε όλες τις Κυκλάδες. Όπως ήταν φυσιολογικό, πολλά συζητήθηκαν.

Άλλωστε οι ιδιαίτερες συνθήκες της φετινής χρονιάς με την κοινή πειραματική κάθοδο με τον Νηρέα κρύβει δυσκολίες και αυτό έχει γίνει πλήρως αντιληπτό.

Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, αφού στην ουσία πρόκειται για μία νέα ομάδα, όσο και στο εξωγηπεδικό, όπου πέρα από τις καλές σχέσεις των ποδοσφαιριστών σίγουρα χρειάζεται χρόνος για να παγιωθεί ο τρόπος που διοικείται η ομάδα και οι στόχοι που θα τεθούν.

Τις προηγούμενες ημέρες παίκτες, προπονητές και διοίκηση ακολούθησαν την μέθοδο του group therapy. Διαφορετικές απόψεις διατυπώθηκαν και τελικά με την παραίτηση του Μιχάλη Παπαδάκη εκφράστηκε η διάθεση να αναλάβουν κάποιοι τις ευθύνες.

Η διοίκηση υποστηρίζει πως η παραίτηση δεν έγινε αποδεκτή και πως θα βρεθεί λύση, όμως οι δικές μας πληροφορίες επιμένουν ότι ο προπονητής δεν θα αλλάξει την απόφαση του και πως θα επιμείνει σε αυτή.

Θέση της διοίκησης

Απευθυνθήκαμε στην πρόεδρο του συλλόγου κα. Μαρία Κουτσονικολή για να μας εκφράσει την θέση της διοίκησης στην παρούσα φάση, με την ίδια να μας διαβιβάζει ότι όλα πάνε καλά, περνώντας παράλληλα ένα μήνυμα ψυχραιμίας και ενότητας:

«Συνεχίζουμε με ψυχραιμία, κανονικά την πορεία μας. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο, μην ξεχνάτε ότι και πέρυσι η ομάδα είχε δεχθεί 7 γκολ στην Σαντορίνη. Συγκυριακοί λόγοι έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, που φυσικά μας στεναχώρησε όλους, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι η νέα αυτή προσπάθεια που γίνεται θέλει τον χρόνο της. Η παραίτηση του Μ. Παπαδάκη δεν έγινε δεκτή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το κλίμα μεταξύ των παικτών στην ανδρική ομάδα και ακόμη περισσότερο με τις σχέσεις των παιδιών του εφηβικού. Ο κόσμος πρέπει να έχει υπομονή και κυρίως να στηρίζει την ομάδα. Η συνεργασία μας με τα μέλη του συμβουλίου του Νηρέα είναι άριστη και οι αποφάσεις παίρνονται από κοινού. Περιμένουμε την νίκη με την Σίφνο και στην συνέχεια θα έλθουν και άλλα καλά αποτελέσματα».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares