Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 01:18

Νικητής το ποδόσφαιρο‏...

Τα εύσημα συνεχίζονται προς την Θύελλα Καμαρίου, καθώς ο ΠΑΣ Νάξου μετά το ευχαριστήριο, επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, όπου εξάρει την δουλειά που γίνετε στις ακαδημίες των «Καμαριανών».

Όταν τα καλά λόγια έρχονται εις διπλούν από μία τόσο επιτυχημένη ακαδημία κάτι καλό γίνετε εκεί στο Καμάρι. Διονυσόπουλος (ΟΥΕΦΑ Α΄), Φουστέρης (ΟΥΕΦΑ C΄) και ο Στάθης Φίλων (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ) έχουν επικεντρωθεί πάνω στα παιδιά, ενω δεν μπορεί κάποιος να αγνοήσει την πολύτιμη συνεισφορά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Λουκά Λιγνού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Νάξου

   Ο Π.Α.Σ Νάξου απευθύνει τις θερμές του ευχαριστίες στην ομάδα της Θύελλας Καμαρίου έπειτα από τους μεταξύ μας αγώνες τόσο της Κ-13 όσο και της Κ-17 στην προηγούμενη αγωνιστική. Οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε ήταν άριστες και δηλώνουν την αντίληψη των ανθρώπων της Θύελλας για το άθλημα.

   Η θερμή φιλοξενία με την οποία μας περιέβαλαν στο νησί τους . Η προετοιμασία και η σημασία που έδωσαν στους αγώνες (ανεξαρτήτως αποτελέσματος) με σκοπό να τους αναδείξουν σε ομαδική εορταστική συνεύρεση στα πρότυπα μεγάλων ομάδων. Η σοβαρή δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες. Η παρουσία πλήθους κόσμου στις κερκίδες οι οποίοι με τον ενθουσιασμό και την υποδειγματική συμπεριφορά τους ενθάρρυναν τις προσπάθειες των αθλητών που αποτελούν το μέλλον του αθλήματος. Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν την σοβαρή δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους του σωματείου και δεν θα αργήσουν να αποδώσουν καρπούς.

   Ήταν πραγματικά μία αγωνιστική ημέρα η οποία δεν ανέδειξε ένα και μοναδικό νικητή στον αγώνα αλλά κυρίως καταξίωσε το ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε στη Θύελλα Καμαρίου καλή συνέχεια, να ευοδωθούν οι κόποι των ανθρώπων της. Τέτοιες προσπάθειες αξίζουν συγχαρητήρια και είναι ικανές να συμπαρασύρουν κι άλλους να τους μιμηθούν. Έτσι θα κερδίσει συνολικά το τόσο ταλαιπωρημένο άθλημα του ποδοσφαίρου στη Χώρα μας. Ειλικρινά ευχαριστούμε.

Για το ΔΣ

Το Γραφείο Τύπου του Π.Α.Σ Νάξου

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares