Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016 13:12

Ισοπαλία στο Σύρος 2002 – ΑΟ Μυκόνου

Σε ένα πολύ δυνατό ματς που έγινε χθες στο γήπεδο της Άνω Σύρου για την κ15 Κυκλάδων η γηπεδούχος Σύρος 2002 και ο ΑΟ Μυκόνου έμειναν στο ισόπαλο 2-2 και μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

Η Σύρος 2002 κατάφερε να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 2-0, όμως ο Α.Ο. Μυκόνου κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει ακόμα και το "διπλό". 

Η ομάδα της Σύρου κατάφερε να προηγηθεί στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, καθώς μετά από σέντρα του Φρέρη, έκανε της κεφαλιά ο Φώσκολος κάνοντας το 1-0. 

Στης συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 9, μετά από εκτέλεση κόρνερ έκανε τη κεφαλιά, o Ρονάλντο όμως η μπάλα κατέληξε αουτ. Στο 16' ήταν η σειρά του Α.Ο. Μυκόνου να απειλήσει με σουτ του Νταούντ  έξω από τη μεγάλη περιοχή, το οποίο όμως πέρασε ξυστά από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Οι Μυκονιάτες θα απειλήσουν ξανά στο 20 με τον Μπομπάι αυτή τη φορά να σουτάρει στο όριο της μικρής περιοχής όμως η μπάλα πέρασε και πάλι ελάχιστα από το δεξί δοκάρι.

Η Σύρος 2002 θα κάνει το 2-0 στο 32', μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κασσανδρινού ο Φώσκολος θα κάνεις το πλασέ και θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μάλιστα μώλις στο πρώτο λεπτό η ομάδα της Μυκόνου θα απειλήσει, με τον Κάνιουρα ο οποίος πλάσαρε μετά από σέντρα του Δακτυλίδη όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Η Συριανοί κατάφεραν να απειλήσουν στο 49' με σουτ του Ρονάλντο το οποίο όμως πέρασε αουτ.

Ο Α.Ο. Μυκόνου μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και θα καταφέρει να μειώσει στο 58΄ με τον Μπομπάι να περνάει από τη δεξιά πλευρά και να πασάρει στον Δάρα ο οποίος θα κάνει το 2-1.

Η ομάδα της Μυκόνου κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72' με τον Μπομπάι μετά από ατομική του προσπάθεια βρέθηκε τετ α τετ με τον Μαρουδιά και τον πλάσαρε κάνοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητές: Βαρθαλίτης, Γρυπάρης Μ., Μπελίτσης Γ. 

Συνθέσεις 

Α.Π. Σύρος 2002: Μαρουδιάς Α., Λελάι Κ., Μαρουδιάς Ν., Δριμάλας, Συργιάννης, Λελάι Β., Κασσανδρινός, Ρονάλντο, Καναράκης(44'  Ανδρεαδάκης, 67' Κουβέλης), Φρέρης (82' Καραμολέγκος, Φώσκολος,

Α.Ο. Μυκόνου (Πούλος): Ψύλλιας, Ζουγανέλης, Μοχήλ, Σιώζος (84' Πανταζόγλου),Τσάνη, Νταούντ, Πασάνι (67' Καλογεράς), Κάνιουρας, Δάρας, Δακτυλίδης, Μπομπάι 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares