Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 22:33

Στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Ανδριακός

Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων πήρε ο Ανδριακός, καθώς στον Β' ημιτελικό που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων για το Final-4 της κατηγορίας επικράτησε 2-0 του ΑΠΣ Κύθνου.

Τα γκολ που έκριναν το παιχνίδι σημείωσε ο Μήλας στο 19΄ και 46΄). Πλέον η ομάδα της Άνδρου αύριο Σάββατο στις 19.00 θα αναμετρηθεί στον τελικό κόντρα στην ομάδα του ΠΑΣ Νάξου. Στον μικρό τελικό που θα γίνει στις 17.00, ο ΑΠΣ Κύθνου θα βρει αντιμέτωπη την Ελλάς Σύρου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ ο φιναλίστ Ανδριακός συμμετέχει στα τελικά της συγκεκριμένης κατηγορίας, καθώς πέρυσι είχε πάρει την 4η θέση, ενώ φέτος για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε τελικό.

Πάντως, μετά τη λήξη του αγώνα, οι νικητές χειροκρότησαν του ηττημένους, δείχνοντας το γιορτινό κλίμα που επικρατεί στις διοργανώσεις της ενωσης. 

ANDRIAKOS KYTHNOS K12

Πολύ καλό το κλίμα μεταξύ των δύο διοικήσεων, με τους προέδρους Νίκο Γιαννιτσάνη και Στάύρο Βελιώτη να φωτογραφίζονται μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κυκλάδων πριν τη σέντρα. 

freris larentzakis veliotis

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ομάδα της Κύθνου αγωνίζονται τρία κορίτσια, τα οποία μάλιστα είχαν και εξαιρετική παρουσία στον ημιτελικό, όπως και όλη η ομάδα του ΑΠΣ Κύθνου, που αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη φτάνοντας αήττητος στην τελική φάση.

Θέλοντας να υπογραμμίσει το σπάνιο γεγονός να αγωνίζονται μαζί αγόρια και κορίτσια που συμβαίνει μόνο στις Κυκλάδες, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων φωτογραφήθηκε μαζί τους.

freris koritsiaKythnou

Διαιτητής: Χατζόπουλος, Βοηθοί: Ζαράνης-Φραγκογιάννη

ΑΠΣ Κύθνου (Λυριτζής): Τριπολιτσιώτης (Βλαστάρης 47΄), Μαρτίνου (Γονίδη 47΄), Τσάπα (Φίλιπππας 26΄), Κλάρας, Νίτης, Γιαννητσάνης, Λαρετζάκης, Τζώγιος (Σουρλής 41΄), Φίλιππας (Ψαρράς 26΄)

Φίλιππας Ν

Ανδριακός (Μαγουλάς): Ντανούσι (Τσιόπος 58΄), Ψαρρός, Χάντα, Κασιδώνης, Μπινιάκου, Περίκου (Λιόκαρης 53΄), Δράκος (Κρούσσης 53΄), Τσορτανίδης (Μούτσι 53΄), Μήλας (Σταμάτης 58΄)

Ζερβός, Κοπελάκης

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares