×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 23:26

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εφτά Κυκλαδίτες για τον Πανιώνιο


"Το ποδόσφαιρο δεν έχει ονομασία, έχει φιλοσοφία".
Το παραπάνω αποτελεί το μότο του Στέλιου Αποσπόρη, τεχνικού διευθυντή των ακαδημιών της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ο Πανιώνιος, ως κορυφαίος σύλλογος στην Ελλάδα, δουλεύει με τα πρότυπα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, με πρώτο στόχο τον προγραμματισμό και την οργάνωση.
Ο ιστορικότερος σύλλογος της Ελλάδας, με έτος ίδρυσης που προκαλεί δέος(1890 παρακαλώ) διοργανώνει σήμερα το πρωί δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές ηλικίας Κ20 και Κ17.
Το όνειρό τους, να ενταχθούν στην καλύτερη ακαδημία της χώρας θα κυνηγήσουν παίκτες από όλη τη χώρα, οι οποίοι διένυσαν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις για να βρίσκονται το πρωί στη Βάρη και να προπονηθούν κάτω από τις οδηγίες των 8 προπονητών που διαθέτουν οι ''Πάνθηρες''.
Έντονη παρουσία θα έχουν οι Κυκλάδες, με συμμετοχή 7 ποδοσφαιριστών!
Αυτοί είναι οι Μπίντζι (Πανναξιακός), Ζάκο (ΠΑΣ Νάξου), Μ. Ανεβλαβής (Πανναξιακός), οι οποίοι 10 το πρωί θα πρέπει να βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο Fous De Foot της Βάρης, για να πάρουν μέρος στην προπόνηση που θα αρχίσει 1 ώρα αργότερα στο Β γκρουπ της ηλικιακής ομάδας Κ20.
Από τις 10 θα πρέπει να βρίσκονται επίσης στη Βάρη και οι Ισμαϊλάι (ΠΑΣ Νάξου), Καραφυλλίδης (Πανναξιακός), Σ. Καρούσης (ΠΑΣ Νάξου) για να αρχίσουν την προπόνηση στις 11 με το Β γκρουπ της Κ17.
Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, αύριο αναμένεται να δώσει το παρών και ο Κυριάκος Ράπαϊ, της Άνω Μερά!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι το διάστημα 25-27/4/2016 θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικές προπονήσεις ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί το έτος 1998-1999-2000-2001 για τη στελέχωση των τμημάτων της ΠΑΕ U20 και U17”.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares