×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 643

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016 00:42

Ραουζαίος: Οι Σαντορινιοί απέδειξαν την φιλοξενία τους

Μέσω του Sport Cyclades ο Πέτρος Ραουζαίος θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού, οι οποίοι στη φιέστα που διοργάνωσαν την τελευταία αγωνιστική της Β' φάσης των αγώνων ανάδειξης του πρωταθλητή στην Α' Κυκλάδων, τον προσκάλεσαν στον αγώνα του Πανθηραϊκού εναντίον του Πανναξιακού και του παρείχαν μια άριστη υποδοχή και διαμονή στη Σαντορίνη!

Αναλυτικά τα όσα είπε στο site μας το μέλος της αντιπολίτευσης της ΕΠΣ Κυκλάδων με το συνδυασμό ''Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο'':

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πανθηραϊκό, τον πρόεδρο κο. Καμπουράκη Νίκο καθώς επίσης και όλα τα μέλη του Δ.Σ. της ομάδας για τη φιλοξενία που μου παρείχαν κατά τη διαμονή μου στη Σαντορίνη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προσωπικό μου φίλο, Μάριο Γαλανό, μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων και του συνδυασμού μας, “Ώρα ευθύνης για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Απέδειξαν για άλλη μια φορά τι σημαίνει η έννοια της φιλοξενίας, κάτι για το οποίο φημίζεται το νησί τους και γι' αυτό νιώθω υποχρεωμένος να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα μπαράζ. Εύχομαι στο τέλος να πανηγυρίσουν την άνοδο, σε μια αντίστοιχη φιέστα, όπως κάναμε το Σάββατο, γιατί πραγματικά το αξίζουν.

Τέλος, θέλω να τους ευχηθώ Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα!”

GRYPAIOS RAOYZAIOS KAMPOYRAKIS MPA

RAOYZAIOS GALANOS

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares