×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 528

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016 21:33

Πανναξιακός: Δίνει χέρια με Ρούση

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ φέτος έχει αποφασίσει να κινηθεί πιο γρήγορα και να μην χάσει χρόνο όπως τα δύο τελευταία χρόνια…

Αφήνει στην άκρη την σεζόν που τελείωσε και κοιτάζει το σήμερα. Και αυτό το …σήμερα θα έχει τη σφραγίδα όπως όλα δείχνουν του Γιώργου Ρούση. Ο Έλληνας τεχνικός σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είναι ο εκλεκτός της διοίκησης για τη θέση του προπονητή και διαδόχου του Ζόραν Κόβαζιτς, ο οποίος πριν από μία εβδομάδα είδε τη συνεργασία του με την ομάδα της Νάξου να λύνεται…

Ο Ελληνας τεχνικός βρέθηκε στη Νάξο πριν από μερικές ημέρες είχε επαφές με την διοίκηση του Πανναξιακού, έμεινε εντυπωσιασμένος από τη φιλοξενία, τη προσέγγιση και το όραμα των παραγόντων της Ναξιώτικης ομάδας και όπως αποδεικνύεται αναμένεται να πει και επίσημα «ναι» τις επόμενες ώρες… Μαζί του βρέθηκε και η σύζυγός του Ζένια Τσίμα, με την 30χρονη αθλήτρια να επιλέγει τελικά να …χωρίσει αθλητικά από τον σύζυγό της γιατί βρίσκονταν μαζί στον Παναθηναϊκό και η ίδια αποχώρησε μερικές ημέρες μετά την απόλυση του Ρούση από τις «πράσινες». Απόλυση που ήρθε μετά το πέρας του φάιναλ φορ του Κυπέλλου όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 στον ημιτελικό αν και είχε βρεθεί να χάνει με 2-1 σετ.  

Εκτός από τον Παναθηναϊκό (είχε αναλάβει τον Νοέμβριο του 2012), ο Ελληνας τεχνικός σε επίπεδο συλλόγων έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας (2011-12) και Αγία Παρασκευή (2010-11) Έχει περάσει από την ΑΕΚ ως βοηθός προπονητή αλλά και από το Μαρκόπουλο (2005-10).  Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων συνεργάστηκε και με τον Τζιοβάνι Καπράρα στην Εθνική ομάδα γυναικών (2009-10) ενώ ο ίδιος καθόταν ήδη στον πάγκο της από το 2008 ως β’ προπονητή.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares