Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 15:00

ΑΟ Σύρου και Πάγος προσφέρουν φιλανθρωπία.

ΑΟ Σύρου και ΑΟ Πάγου «δείχνουν τον δρόμο» στους Συριανούς… ΑΟ Σύρου και ΑΟ Πάγου «δείχνουν τον δρόμο» στους Συριανούς…

Εκτός του έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μέσω του αθλητισμού, ο ΑΟ Σύρο και ο ΑΟ Πάγου, συμμετέχουν ενεργά και στην ενεργό κοινωνία.

Αυτή τη φορά η δύο ομάδες, δείχνοντας ότι, υπάρχουν περισσότερα πράγματα που τις ενώνουν, παρά που τις χωρίζουν, προχώρησαν στην διοργάνωση ενός φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου, τα έσοδα του οποίου δα διατεθούν προς ενίσχυση του μεγάλου έργου που προσφέρει ο ''ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ'οίκον Νοσηλείας Σύρου''.

Μάλιστα αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που οι δύο ομάδες δρουν υπέρ των συνανθρώπων μας, αυτό είναι κάτι που έχει γίνει κατ’ εξακολούθηση στο πρόσφατο παρελθόν.
Η ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλαθλοι , σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 27/4/2013 και ώρα 17:00 στο γήπεδο Άνω Σύρου , θα διεξαχθεί Φιλικός - Φιλανθρωπικός αγώνας ανάμεσα στις ομάδες Α.Ο.ΣΥΡΟΥ - Α.Ο.ΠΑΓΟΥ.
Τα Έσοδα του Αγώνα θα δοθούν στο Σύλλογο ''ΠΑΡΟΧΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΣΥΡΟΥ''.
Τις Άγιες τούτες ημέρες που έρχονται ας δείξουμε όλοι πόσο έντονα κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι είμαστε.
Όλοι στο γήπεδο Άνω Σύρου για να ενισχύσουμε με την συνδρομή μας το τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρει ανελλιπώς στη Συριανή κοινωνία ''ο Σύλλογος Παροχής Φροντίδας και Κατ'οίκον Νοσηλείας Σύρου''.
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΥΡΟΥ.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares