Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 15:03

Παραμονή των βούλγαρων και νέο αίμα στον Παμμηλιακό

Με μεγάλες προσδοκίες για την φετινή σεζόν συνεχίζεται η προετοιμασία του Παμμηλιακού, υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Ζαχαρία Γκούντζα.

Όλα δείχνουν ότι η ομάδα θα είναι ακόμα πιο δυνατή φέτος, διεκδικώντας το κάτι παρα πάνω, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες, την περσινή σεζόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Βαμβακάρης Μιχάλης, όπως πάντα αισιόδοξος, μίλησε στο sportcyclades, τονίζοντας ότι η παραμονή των Atanasov και Hadjiev στην ομάδα της Μήλου αλλά και οι προσθήκες που ήδη έχουν γίνει, θα βοηθήσουν τον Παμμηλιακό να πετύχει τους φετινούς του στόχους!

xatzief-12-2012

Οι φετινές προσθήκες του Παμμηλιακού

milos-glaronisiaΉδη με την ομάδα προπονείτε εδώ και καιρό η πρώτη φετινή μεταγραφή του Παμμηλιακού, ο 27χρονος Νίκος Σκλάβος ενώ στην Μήλο επιστρέφει μετά τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο 22χρονος αμυντικός  Καμακάρης Μάριος.

Ο Παμμηλιακός προχώρησε επίσης στην απόκτηση δύο παικτών που ξεχώρισαν τα τελευταία χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα του νησιού. Πρόκειται για τον 25χρονο Βικελή Μάριο δεξή χαφ και των 17χρονο Κιμωλιάτης κεντρικό Γκέκα Δημήτρη από την ομάδα του ΑΟ Κιμώλου. Σπουδαία είναι και η προσθήκη των ομογενών σέντερ φορ, 19ετών  Φρόκου Τζιοβάνη απο το τοπικό της Μήλου, ο οποίος ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του Παμμηλιακού και ο 30χρονος Σίτη Μιγκέν που μέχρι πέρυσι φορούσε την φανέλα της Νέας Περάμου.

Με την ομάδα του Παμμηλιακού προπονείτε αυτές τις μέρες και ο 24χρονος Δρύλης Κώστας που παίζει ως δεξή χαφ και μέχρι πρότεινες αγωνιζόταν στην Ορεστιάδα. Ο παίκτης είναι υπό δοκιμή και όπως όλα δείχνουν θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα των μηλιών.

  milos-seminaria-diaitisias-9-7-2012-0

Σχολή διαιτησίας στη Μήλο.

Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την σχολή διαιτησίας ποδοσφαίρου, για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο του Παμμηλιακού κ. Βαμβακάρη Μιχάλη στα τηλέφωνα: 22870 23480.

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares