Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2024 22:49

Στα γραφεία της Ε.Ε.Α.Α. ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης Αλέξανδρος Αθανασίου και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Μαραγκός

Στα γραφεία της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.ΑΝ.) βρέθηκαν σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Αλέξανδρος Αθανασίου και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας κ. Γιάννης Μαραγκός, για να πραγματοποιήσουν μια σειρά συναντήσεων για τα θέματα της ανακύκλωσης στο νησί μας.

Στην Ε.Ε.Α.Α., συζήτησαν διεξοδικά με τον Γενικό Διευθυντή κ. Γιάννη Ραζή, τον Διευθυντή του Τμήματος Έργων Αξιοποίησης κ. Βασίλη Μακρίδη και τον Υπεύθυνο του Τμήματος Marketing κ. Δημήτρη Παπασωτηρίου για την αντικατάσταση των κάδων ανακύκλωσης με φθορές ή χωρίς καπάκι, καθώς και για την επιστροφή του υπολείμματος της ανακύκλωσης. Μάλιστα, η Ε.Ε.Α.Α. δεσμεύτηκε να διενεργήσει δειγματοληψίες στα φορτία που στέλνει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών (Κ.Δ.Α.Υ.) Νάξου και κατόπιν να ενημερώσει για τα αποτελέσματα. Τέλος, συζητήθηκε το θέμα των διαδικασιών που πρέπει να ακολουθηθούν προκειμένου να αποσταλούν στον Δήμο Τήνου και Αργοστολίου τα δύο χρησιδανεισθέντα από την Ε.Ε.Α.Α. οχήματα ανακύκλωσης, τα οποία ανήκαν στον πρώην ΦοΔΣΑ της Σύρου.

Στον Ε.Ο.ΑΝ., ο κ. Αθανασίου και ο κ. Μαραγκός συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Καραμίντζιο, παρουσία του Βουλευτή Κυκλάδων κ. Φίλιππου Φόρτωμα. Ένα από τα θέματα που τους απασχόλησαν ήταν το τέλος ταφής, για το οποίο διερευνώνται όλοι οι πιθανοί τρόποι, ώστε αυτό να επιστρέφεται στους Δήμους προς όφελος των δημοτών. Τέλος, συζητήθηκε εκτενώς η υλοποίηση ενός μεγάλου event μετά το Πάσχα, το οποίο θα συνδιοργανώσει ο Δήμος και ο Ε.Ο.ΑΝ., με τη συμμετοχή των σχολείων και διάφορων φορέων του νησιού μας, ώστε να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η σημασία της ανακύκλωσης και να ευαισθητοποιηθούν περισσότεροι συμπολίτες μας.

Γραφείο Επικοινωνίας
Δήμου Σύρου - Ερμούπολης

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares