Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 22:41

Επιστροφή του ΑΟ Πύργου... κρούση σε Κωνσταντόπουλο

Το ρεπορτάζ μας για την επιστροφή του ΑΟ Πύργου επιβεβαιώνεται στο απόλυτο, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν στο σάιτ μας από το νησί της Σαντορίνης αναφέρουν πως οι διαδικασίες επαναδραστηριοποίησης του σωματείου έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Η ομάδα της Σαντορίνης είχε εμφανιστεί στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων για τελευταία φορά τη σεζόν 2012-2013 έχοντας στην τεχνική της ηγεσία τον Λευτέρη Τζούρο.

Όλοι τη θυμόμαστε μία νεανική ομάδα με πολύ ταλέντο που είχε τότε στις τάξεις της ποδοσφαιριστές οι οποίοι αργότερα αγωνίστηκαν σε πολλές ομάδες της Σαντορίνης, αλλά και εκτός Κυκλάδων όπως ο Σόλωνας Φύτρος.

Στα διοικητικά της ομάδας ήταν η οικογένεια Νομικού, που κατάγεται από το πανέμορφο χωριό της Θήρας και όπως όλα δείχνουν είναι οι ίδιοι που κινούν τα νήματα προκειμένου να επαναδραστηριοποιηθεί η ομάδα του χωριού τους και να προσφέρουν στον τόπο τους.

Πολλά είναι τα ονόματα ποδοσφαιριστών που ήδη ακούγονται, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να ξεκινήσουν σωστά, στρέφοντας το ενδιαφέρον τους σε έναν ικανό τεχνικό με εμπειρία και οργανωτικές ικανότητες.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη έχει γίνει κρούση στον πρώην προπονητή του Πανθηραϊκού κ. Αλέξη Κωνσταντόπουλο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Η οικογένεια Νομικού γνωρίζει πως ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί τεχνικά μίας τέτοιας προσπάθειας και αναμένουν το δικό του ναι προκειμένου να ξεκινήσουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Καλωσορίζουμε τον ΑΟ Πύργου και πάλι στο ποδόσφαιρο μας... Θα σας κρατάμε ενήμερους.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares