Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 12:42

Πολύτιμη νίκη για τον Φωστήρα κόντρα στο Χαϊδάρι

Σε ένα από τα πιο κρίσιμα ραντεβού της σεζόν ο Φωστήρας ήταν συνεπής και πήρε πολύτιμο «τρίποντο» για τη συνέχεια στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Κ. Ψυρόπουλου υποδέχθηκε στο γήπεδο «Σπ. Γιαλαμπίδης» του Ταύρου το Χαϊδάρι και επικράτησε με 1-0, πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη του νίκη -εντός αγωνιστικών χώρων- μετά από οκτώ αγωνιστικές στον 4ο όμιλο. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Οικονομίκος πέτυχε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση με κοντινό πλασέ μετά από γύρισμα του Καλάγια και κόντρα στο σώμα του Μπέλερη (1-0). Στο 25' οι κυανέρυθροι απείλησαν, όταν η κεφαλιά του Μουκίδη πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 70' ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ που επιχείρησε από θέση εκτός περιοχής. Στο 75' η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυνομένους σε σουτ του Ερρίκου, για να φτάσουμε στο 82' όπου ο Μέξης σέντραρε, παίκτες των δύο ομάδων διεκδίκησαν στον αέρα, η μπάλα έφτασε στον Αποστολόπουλος ο οποίος κοντρόλαρε και σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ. Πρόκειται για μία απόφαση για την οποία διαμαρτύρονται έντονα από το Χαϊδάρι, από όπου επισημαίνουν πως δεν υπήρχε παράβαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 83ο λεπτό τραυματίστηκε ο Νικολόπουλος, ο οποίος είχε περάσει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα, με συνέπεια να αποχωρήσει και το Χαϊδάρι να συνεχίσει με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς δεν είχε δικαίωμα για άλλη διακοπή στο παιχνίδι.

Διαιτητές: Δαμιανάκης (Πειραιώς), Τσιδώνης (Σάμου)-Σηφάκης (Πειραιώς)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Κώστας Ψυρόπουλος): Καραγκιολίδης, Τσουβαλτσίδης, Τόλιος, Τσατσαρής, Λαμπρίδης, Στεφάνοβιτς, Γάγγος, Πανταζέλος (89' Λιμήτσιος), Τσιμπόκας (89' Ζαχόπουλος), Καλάγια, Οικονομίκος (85' Φιλιμέγκας)

ΧΑΪΔΑΡΙ (Γιάννης Σιλεβίστας): Ανδριόλας, Μέξης, Καλογερόπουλος (37' Ερρίκος), Ζίζηλας, Κατσάρας (81' Νικολόπουλος), Τσιούλος, Ρόπας, Μπέλερης (70' Γκρέμπι), Αποστολόπουλος (81' Χρυσοστόμου), Μουκίδης, Αργυρίου.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares