Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 17:30

«Σκληρή» ήττα ο Απόλλων Σμύρνης στα Ζωνιανά, κράτησε την ελπίδα ο Ερμής

Το «σενάριο» του παιχνιδιού που έγινε στα Ζωνιανά ανάμεσα στον Ερμή και τον Απόλλωνα επιφύλασσε το πιο αποκαθηλωτικό φινάλε.

Δέκα λεπτά πριν την εκπνοή οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν ένα αποτέλεσμα που συνάμα καταδίκαζε τους γηπεδούχους. Κι, όμως, οι Κρητικοί πέτυχαν στο φινάλε μία απίθανη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Τουρνάκη, επικράτησαν με 3-2 και διατήρησαν τις ελπίδες τους για παραμονή στη Γ' Εθνική. Από την άλλη, η «ελαφρά ταξιαρχία» υπέστη «σκληρή» ήττα, που την υποχρεώνει να ψάξει στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν πιθανόν και ισάριθμες νίκες...

Οι πράσινοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 25ο λεπτό χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Κωστάκης από τον Λιάκο και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπαμπουλάκης για το 1-0. Ωστόσο, μέχρι την ανάπαυλα οι κυανόλευκοι είχαν καταφέρει κιόλας να φέρουν... τούμπα το ματς! Στο 35' ο Σάλλα εκμεταλλεύτηκε διώξιμο του Δερμιτζάκη σε σέντρα του Παπαχρονόπουλου και με συρτό σουτ ισοφάρισε (1-0), ενώ στο επόμενο λεπτό (36') ο Κορφιάτης με διαγώνιο σουτ μετά από λάθος γύρισμα στην άμυνα σημείωσε το 1-2!

Στο δεύτερο μέρος έγινε ένα ματς με πολύ ενδιαφέρον στο τακτικό του κομμάτι, όπου αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ. Εν τέλει, εκείνοι που το πέτυχαν και, μάλιστα, εις... διπλούν, ήταν οι Ζωνιανοί! Ήταν το 86' όταν ο Τουρνάκης με διαγώνιο σουτ μετά από πάσα του Κωστάκη ισοφάρισε σε 2-2 και στο 93', με έναν πανομοιότυπο τρόπο, ο Τουρνάκης δέχθηκε πάλι την πάσα του Κωστάκη και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 3-2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς!

Διαιτητές: Μπαλαχούτης, Παπαδόπουλος-Παγουρτζής (Πειραιά)

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ (Μηνάς Πίτσος): Δερμιτζάκης, Αυγουστάκης, Γεμιστός (83' Σαρρής), Μπαμπουλάκης, Ρουμπάκης (51' Παππάς), Αλεξάκης, Κεφαλούκος (64' Ζερβός), Κωστάκης, Λίτσκας, Σκουτέλης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος): Καλούδης, Λιάκος (70' λ.τρ. Μίχος), Πριόνας, Ρόδης, Τασιούλης, Παπαχρονόπουλος, Πιαστόπουλος, Σάλλα (83' Μελιόπουλος), Καραγκούνης (63' Χριστόπουλος), Κορφιάτης (83' Χαϊκάλης), Πατίλας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares