Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 17:00

Επεισόδια και οριστική διακοπή στο ΠΑΟ Βάρδας-Βύζας Μεγάρων

Μέχρι το 87ο λεπτό κράτησε η αναμέτρηση ΠΑΟ Βάρδας-Βύζας Μεγάρων για την 32η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές.

Όπως καταγγέλλουν οι φιλοξενούμενοι (και με photo στα social media), οι θερμόαιμοι του ΠΑΟ Βάρδας χτύπησαν παίκτες και τον γενικό αρχηγό.

Ο διαιτητής προχώρησε σε προσωρινή διακοπή, ο Βύζας αρνήθηκε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο και 15 λεπτά αργότερα το φύλλο αγώνα έκλεισε.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, ο ΠΑΟ Βάρδας ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Ο Μπουλγουρίδης είχε δώσει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με σουτ στο 11', ενώ ο ίδιος παίκτης σημάδεψε δοκάρι με νέο σουτ στο 22'.

Ο Βύζας έμεινε με 10 παίκτες στο 44', λόγω αποβολής του Χατζημελετιάδη, απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

Ένα λεπτό αργότερα, έπειτα από φάουλ και ασίστ του Μικελάτου, ο Σπανός ισοφάρισε με πλασέ.

Ύστερα από σέντρα του Διονυσόπουλου και ασίστ του Γεωργακόπουλου στο 55', ο Σπανός ζευγάρωσε τα γκολ του, δίνοντας το προβάδισμα στον ΠΑΟ Βάρδας.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 79' με τον Καραγιάννη, ενώ οι γηπεδούχοι στο 82' με σουτ του Δουλαβέρη που απέκρουσε ο Πίνης.

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ: A. Τσεκούρας, Παπασπηλιόπουλος, Νιφορόπουλος (30' Κάρδαρης), Κούστα, Γεωργακόπουλος (75' Κοντομίχης), Σπανός, Μικελάτος (70' Δουλαβέρης), Κ. Τσεκούρας, Διονυσόπουλος, Πλαστουργός, Θεοφάνης.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Πίνης, Ζαχαράκης, Φουάσης, Μουσκάι, Δούμουρας, Χατζημελετιάδης, Μπουλγουρίδης, Παππάς (72' Σταθούκα), Σταφάι, Καραγιάννης, Ντερμίσι (85' Δούκας).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares