Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 17:00

«Βήμα» σωτηρίας ο ΑΟΑΝ, σε θέση μπαράζ η Προοδευτική

Έμεινε... λίγο ακόμα για τον ΑΟΑΝ προκειμένου να ανανεώσει την παρουσία του στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και για τη νέα σεζόν.

Η ομάδα του Αγ. Νικολάου έκανε αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία, καθώς στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής νίκησε με 2-0 την Προοδευτική και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Πλέον, οι κυανόλευκοι θα πανηγυρίσουν εφόσον νικήσουν στην Αγ. Παρασκευή την τελευταία αγωνιστική. Από την άλλη, οι «βυσσινί» υποχώρησαν στην 11η θέση που οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για τη σωτηρία με αντίπαλο την ομάδα που θα καταλάβει την 11η θέση στον 3ο όμιλο.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου καταγράφηκε στο 7ο λεπτό, όταν σε σουτ του Πύλιου η μπάλα πέρασε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις προϋποθέσεις για γκολ, στο οποίο έφτασαν στο 39ο λεπτό. Ο Σένκα εκτέλεσε κόρνερ και ο Κατσικοκέρης με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ (1-0). Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Κρητικοί «κλείδωσαν» το «τρίποντο». Ο Νοκάι έκανε το γύρισμα και ο Πύλιος με πλασέ προ κενής εστίας έγραψε το 2-0. Στη συνέχεια ο ΑΟΑΝ έκανε διατήρηση του υπέρ του σκορ, με την Προοδευτική να παίρνει την κατοχή της μπάλας και να απειλεί στο 76', όταν σε κόρνερ του Βουργουντζή και σύγχυση στην περιοχή, ο Ξυγκάκης έπιασε το συρτό σουτ για να μπλοκάρει ο Γιαγκιόζης.

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΟΑΝ είχε αλλεπάλληλες ευκαιρίες για τρίτο γκολ. Στο 88' ο Φουκαράκης δεν μπόρεσε εξ επαφής να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από φάουλ του Αποστολόπουλου, στο 91' η μπάλα πέρασε μόλις άουτ από το πλασέ του Αποστολόπουλου στο τετ α τετ με τον Πράνταλο, στο 93' ο τελευταίος νίκησε τον Μαρκάκη σε τετ α τετ και στο 97', ο Πράνταλος... είπε «όχι» σε νέο τετ α τετ, αυτή τη φορά με τον Φουκαράκη.

Διαιτητές: Δραγάτης, Τσελεπίδης-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Τσανάι, Χριστογιάννης, Μουστάκης, Φουκαράκης, Κατσικοκέρης (74' Αποστολόπουλος), Καμαρά, Νοκάι (65' Πλουσής), Σένκα (65' λ.τρ. Μαρινάκης), Πύλιος (80' Μαρκάκης)

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης): Πράνταλος, Πετράκης (86' Κολοβάδης), Μαγκάκης, Νικολόπουλος, Ανδριόπουλος (72' Γκόγκα), Ξενοπανάγος, Θεοδωρίδης (56' Βουργουντζής), Δρόσης, Λαζαρίδης, Γαβράς (56' Ξυγκάκης).

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares