Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 13:14

Ο απολογισμός της Θύελλας Ραφηνας

Τον απολογισμό της φετινής σεζόν έκανε η Θύελλα Ραφηνας

Αναλυτικά:

Φτάσαμε στο τέλος της θητείας του νυν Δ.Σ. που είχε διετή διάρκεια και στις δυο αγωνιστικές περιόδους είχαμε άκρως επιτυχημένη πορεία αφού και στις δυο αγωνιστικές περιόδους καταλήξαμε στην 3η θέση της κατάταξης στην Γ’ Εθνική, σε αυτήν του 2022-3 με 14 ομάδες και την τελευταία, στο πιο δύσκολο και επίπονο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, με 18 ομάδες.

Είναι σημαντική επιτυχία αφού γνωρίζουμε τον βαθμό δυσκολίας, το μέγεθος της πόλης που εκπροσωπούμε, τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας και των αντιπάλων μας και αξίζουν τα Δημόσια συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όσους μόχθησαν για αυτό το επίτευγμα όλους τους ποδοσφαιριστές μας , τον έφορο Πιέτρι Βαλεντίνο , τον γυμναστή Δημήτρη Καραμανώφ , τον προπονητή τερματοφυλάκων Μανιό Μανώλη , τον φυσιοθεραπευτή Αηδόνη Χρήστο και τον δημιουργό και πρωτοστάτη αυτής της καταπληκτικής πορείας τον ΚΥΡΙΟ Νίκο Μεσολόγγη , που καθημερινά σχεδόν έδωσαν και την ψυχή τους για αυτή την τεράστια επιτυχία.

Πλέον συμπληρώσαμε οκτώ συνεχείς περιόδους στην Γ’ Εθνική και σημειωτέων τις τελευταίες έξι με το ίδιο τεχνικό επιτελείο, δείγμα σταθερότητας, εμπιστοσύνης και σεβασμού .

Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όσους συνέδραμαν οικονομικά σε αυτή την προσπάθεια, κάθε φίλαθλο, κάθε μέλος , κάθε διαφημιζόμενο, κάθε χορηγό μας και ιδιαίτερα τα εστιατόρια «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» και «SEA SIDE» και τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου για την ετήσια επιχορήγηση , την οποία πιστεύουμε πως τιμάμε αγωνιζόμενοι για την πόλη μας σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Η θητεία μας σαν Δ.Σ. ολοκληρώθηκε και προκηρύξαμε Γενική Συνέλευση και εκλογές για την Τρίτη 4/6/2024 για την ανάδειξη νέου συμβουλίου που θα προβεί στην συνέχεια αυτής της μεγάλης προσπάθειας .

Μέχρι τότε όπως είναι λογικό θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις που συνεχίζονται και κατόπιν θα παρθούν οι αποφάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο από το νέο Δ.Σ.

Επίσης να συγχαρούμε τα φιλικά σωματεία της Ένωσης μας, του ΚΥΑΝΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΒΑΡΗΣ και της ΜΑΡΚΟ που συμμετείχαν και αυτά στον ίδιο όμιλο και είχαν αξιόλογη πορεία και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Γ’ Εθνική και τον Κεραυνό Κερατέας που από τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα στα μπαράζ ανόδου φαίνεται ότι θα συμμετάσχει και εκείνος από τη νέα περίοδο στην εν λόγω κατηγορία.

Ραντεβού και ανοικτή πρόσκληση σε όλους στο «ΠΑΝΗΓΥΡΙ της ΑΝΑΛΗΨΗΣ» την 12/6/2024 υπό την αιγίδα του Δήμου μας και το δικό μας καθιερωμένο σερβίρισμα.

Υ.Σ. Θέλουμε να ζητήσουμε μια ειλικρινή συγνώμη από την αποστολή, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και τις οικογένειές τους, αφού δεν καταφέραμε να τους προστατεύσουμε στα θλιβερά επεισόδια και τον ξυλοδαρμό που υπέστησαν στο εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Ρ. Αφάντου

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares