Τρίτη, 21 Μαΐου 2024 19:06

Συνεδρίασε η Ε.Ε. της ΕΠΟ. Σκέψεις για δύο κάτω των 21 στους αγώνες της Γ΄Εθνικής

Κατά τη σημερινή (20/5) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στο... τραπέζι έπεσαν θέματα σχετικά με τον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και εν προκειμένω που να αφορούν άμεσα τα σωματεία της Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Και μπορεί αποφάσεις να μην πάρθηκαν, αφού η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί την Παρασκευή μέσω τηλεδιάσκεψης, ωστόσο τα όσα συζητήθηκαν προσφέρουν ειδήσεις τόσο για τα μπαράζ σωτηρίας όσο και για την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής για την επόμενη σεζόν.

Αναφορικά με το ζήτημα των δύο αγώνων μπαράζ σωτηρίας (Νίκη Ευκαρπίας-Αστέρας Πετριτή, ΑΕΡ Αφάντου-Προοδευτική), πιθανόν την Παρασκευή να οριστεί η ημερομηνία (η 29η Μαΐου φαντάζει πιθανή) και τα γήπεδα που θα φιλοξενηθούν. Σχετικά με τις ενέργειες που φέρεται να έχουν γίνει από εμπλεκόμενα σωματεία για τη ματαίωσή τους, υψηλά ιστάμενοι αξιωματούχοι της Ομοσπονδίας εκτιμούν πως «ο ορισμός των μπαράζ είναι μονόδρομος»,

Σε ό,τι έχει να κάνει με την Προκήρυξη του νέου Πρωταθλήματος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνταχθεί κατά τη θητεία της τωρινής Εκτελεστικής Επιτροπής (άλλωστε οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν στις 22 Ιουλίου), ενώ δεν αποκλείεται να δοθεί στη δημοσιότητα ακόμη και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, μέχρι τις αρχές Ιουνίου.

Ένα από τα ενδιαφέροντα σημεία που συζητήθηκαν και κατά πάσα πιθανότητα θα αλλάξουν σε σχέση με τα όσα ίσχυαν τις τελευταίες δύο σεζόν, έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση των λεγόμενων «μικρών» από τις ομάδες. Εκείνο που ίσχυε μέχρι και το πρόσφατο Πρωτάθλημα ήταν η υποχρεωτική συμμετοχή πέντε «μικρών» στην εικοσάδα της ομάδας σε κάθε αγώνα. Οι σκέψεις των αρμοδίων είναι να καταστήσουν υποχρεωτική τη συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών κάτω των 21 ετών στην ενδεκάδα, ενδεχομένως και καθ' όλη τη διάρκεια του ενενηντάλεπτου.

Οι συζητήσεις σχετικά με τα προαναφερθέντα θέματα θα συνεχιστούν την Παρασκευή και πιθανόν τότε να υπάρξουν και οριστικές αποφάσεις.

Πηγή: soccerlive (Δημήτρης Θεοδώρου)

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares