Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 21:48

Σπουδαίες διακρίσεις από αθλητές του Ν.Ο. Σύρου

Την μεγάλη εβδομάδα 2 αθλητές του ΝΟ ΣΥΡΟΥ έλαβαν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και πρόκριση της εθνικής ομάδας στην κατηγορία optimist.

Πρόκειται για τον 11 χρόνο Ερμή Μιχαηλίδη και την 12χρονη Μαρία Ρούσσου. Στο πρωτάθλημα έπαιρναν μέρος οι αθλητές που είχαν προκριθεί από τα περιφερειακά πρωταθλήματα που έγιναν τον Μάρτιο και έλαβαν μέρος 240 αθλητές από όλη την Ελλάδα και έλαβε χώρα στο Πόρτο Ράφτη. Αυτός ο αγώνας ήταν και πρόκριση για την εθνική ομάδα. Για τους δύο αυτούς αθλητές ήταν ο πρώτος τόσο μεγάλος αγώνας και τα πήγαν αρκετά καλά. Όπως μας δήλωσε  ο Έρμης: «τα πήγα αρκετά καλά αλλά θα ήθελα να τρέχω περισσότερους μεγάλους αγώνες ώστε να γίνω καλύτερος. Για την ιστορία  ο Ερμής κατέλαβε την 208η θέση και η Μαρία 213η».

Μια εβδομάδα αργότερα την σκυτάλη πήραν οι δύο αθλητές της κατηγορίας LASER 4.7 για το πανελλήνιο πρωτάθλημα τους και την πρόκριση στην εθνική ομάδα. που είχαν προκριθεί και αυτοί από το περιφερειακό πρωτάθλημα.

Οι αθλητές που έλαβαν μέρος από την Σύρο ήταν ο Γιάννης Σταμπουλίδης και η Αντωνία Σακελαρίου. Ο Γιάννης μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε την περσινή χρονιά  και τον άφησε εκτός θάλασσας για αρκετό χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει μια πολλή καλή εμφάνιση και να τερματίσει 29ος ανάμεσα σε 75 αθλητές και στο πρώτο 50% του στόλου που του δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με δικά του έξοδα εάν θέλει αλλά και η Αντωνία τα πήγε καλύτερα από την περσινή χρονιά καταλαμβάνοντας την 20η θέση ανάμεσα σε 40 αθλήτριες και αν ήταν λίγο πιο προσεκτική θα είχε πάρει καλύτερη θέση. Οι αγώνες έγιναν στο Γαλαξίδι.

Παράλληλα με τα LASER γινόταν το πανελλήνιο κύπελλο στην κατηγορία optimist για αθλητές έως 11 χρονών και έπαιρνε οποίος αθλητής ήθελε από όλη την Ελλάδα.

Στο κύπελλο αυτό έλαβε μέρος η 10χρονη Ειρηλένα Αδρεαδάκη και κατέλαβε την 31η θέση ανάμεσα σε 59 αθλήτριες και αποκόμισε αρκετές εμπειρίες που θα της είναι χρήσιμες για την επόμενη χρονιά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στον προπονητή τους Γιάννη Γρυπάρη.

Δείτε εδώ... φώτος τους διακριθέντες

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares