Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 19:59

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 5ος Διασυλλογικός Αγώνας τριγώνου Σαντορίνη - Φολέγανδρος

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διασυλλογικός αγώνας Σαντορίνη - Φολέγανδρος, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης.

358140151 769013355226441 5816960333270742402 n

Η ανακοίνωση του ΝΟ Σαντορίνης:

Μια ακόμα διοργάνωση έλαβε τέλος!
Ένα μεγάλο συγγνώμη για την αναστάτωση και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία με τους επαγγελματίες των καταμαράν και τους ανθρώπους της διαχείρισης του αλιευτικού καταφυγίου Βλυχάδας.
Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες ψαράδες για την παραχώρηση του χώρου προς φύλαξη των πανιών των φιλοξενούμενων ομάδων.
Επίσης σε όλους όσοι ανταποκρίθηκαν και συνέβαλλαν για την διοργάνωση: τους προπονητές μας Zoe Karampatsou Jon Dar, αθλητές, γονείς καθώς και τους ομίλους που έστειλαν τις αποστολές.
ΝΑΪΑΣΝαυτικος Ομιλος Φολεγανδρου.Ναυτικός Όμιλος ΚωΝαυτικός Αθλητικός Όμιλος ΒούλαςΝαυτικος Ομιλος Αντιπαρου
Zannetos MalatestasMarkellos Vlassopoulos
Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς μας χωρίς την συνδρομή των οποίων τίποτα δε θα ήταν εφικτό : Στην AQUA Carpatica που με την βοήθειά τους αγοράσαμε σκάφη ILCA που μας έδωσαν την δυνατότητα να δανείσαμε κιολας ώστε να έρθουν περισσότερα παιδιά στους αγώνες.
Στο Kofini Santorini Fruit & Vegetable Market για τα καρπούζια που μας πρόσφερε ώστε να δροσιστούν τα παιδιά.
Στο Αλέκος πασσάρης για τα lunchboxes και για τις δυο μέρες διεξαγωγής των αγώνων .
Στην Notos Frost για την προσφορά του πάγου, ωστε να μένουν ολα φρέσκα και δροσερά.
Στα Hondos Center Santorini Friends για τη διαρκή στήριξη, τον εξοπλισμό και τα αναμνηστικά δωράκια των αθλητών.
Στον Μανώλη Προγουλάκη για τα φουσκωτά του και όλη την στήριξη του στις προσπάθειές μας.
Στην Μαρινου Δωρα για τις φωτογραφίες της.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εκείνους τους ανθρώπους που μας τίμησαν με την παρουσία τους κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά και κατά την απονομή των μεταλλίων και ιδιαιτέρως τον έπαρχο Θήρας κ. Χαραλαμπος Δαρζεντας που ήρθε και στη φετινή διοργάνωση, τον πρόεδρο του Dappos Santorini κ. Basilis Alafouzos που και φέτος είναι αρωγός ώστε τα παιδιά της Σαντορίνης μαθαίνουν κολύμβηση και ιστιοπλοΐα και τον κ. Αντώνης Καραμολένγκος για τη στήριξη του.
Συγχαρητήρια σε όλους για την διοργάνωση και τη βοήθεια μα πάνω από όλα συγχαρητήρια στους νεαρούς αθλητές που δε λύγισαν παρά τις δύσκολες συνθήκες.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου το καλοκαίρι στη Σαντορίνη και καλή αντάμωση με αθλητές και προπονητές στους επόμενους αγώνες!

364027477 678285984343011 874526008200130693 n

Η ανακοίνωση του ΝΟ Φολεγανδρου

Για 5η συνεχή χρονιά, ο Όμιλός μας, μαζί με τον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης, διοργάνωσε το Διασυλλογικό Αγώνα τριγώνου Σαντορίνη - Φολέγανδρος. Εκτός από τους Ναυτικούς Ομίλους Σαντορίνης και Φολεγάνδρου, συμμετείχαν και αθλητές από τον Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Βούλας , τον Ναυτικό Όμιλο Αντιπάρου, τον Ναυτικό Όμιλο της Κω και τον ΝΑΪΑΣ.
Ο αγώνας πραγματοποίηθηκε στις 29 και 30 Ιουλίου 2023, στη Βλυχάδα - Σαντορίνη και είχε περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη χρονιά.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σαντορίνης, που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας αυτός, τους Ομίλους που συμμετείχαν, τους φίλους και γονείς που βοήθησαν και κυρίως τους προπονητές και τους αθλητές όλων των Ομίλων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή αντάμωση!

362280767 638492254925527 5040570878564574391 n

Ανακοίνωση ΔΑΠΠΟΣ

Ο Πρόεδρος κ. Αλαφούζος Βασίλης και το Δ.Σ του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ συγχαίρουν τον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης για την επιτυχημένη πραγματοποίηση του «Ανοιχτού διασυλλογικού αγώνα ιστιοπλοΐας Σαντορίνη – Φολέγανδρος» που διεξήχθη στην παραλία Βλυχάδας στις 29 – 30 Ιουλίου με τη συνεργασία του Ναυτικού Ομίλου Φολεγάνδρου.
Στη διοργάνωση συμμετείχαν πενήντα επτά αθλητές ηλικίας 7-15 ετών από τους Ναυτικούς Ομίλους Σαντορίνης, Φολεγάνδρου, Κω, Βούλας, Πάρου και Αντιπάρου, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή τη γιορτή της ιστιοπλοΐας.
Είμαστε περήφανοι για την παραγωγική και δημιουργική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια με τον Ναυτικό Όμιλο Σαντορίνης, γνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελεί και την τεράστια προσπάθεια που καταβάλει προκειμένου τα παιδιά να αγαπήσουν τη θάλασσα.
Συγχαρητήρια
σε όλους και ευχόμαστε να συνεχίσετε με την ίδια αγάπη και την ίδια προσήλωση.

362285965 638492288258857 4240057074819420899 n

Ανακοίνωση ΝΑΪΑΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διασυλλογικός αγώνας Σαντορίνη - Φολέγανδρος, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης. Πολλά συγχαρητήρια στου αθλητές μας που έδειξαν ότι η δουλειά τους αποδίδει.
Ειδικότερα συγχαρητήρια στην Luise Bourget για την 1η θέση στην συνολική κατάταξη στα σκάφη κατηγορίας optimist. Στον Τσαμπούκο Βασίλη για την 3η θέση στην Κατηγορία U13. Επίσης συγχαρητήρια στους Δήμο Βάρσαμο για την 1η θέση, στον Αναγνωστόπουλο Ιωάννη για την 2η θέση και Καλέργη Νικόλαο για την 3η θέση στην κατηγορία ILCA-4. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την υποδοχή και φιλοξενία τον Ν.Ο Σαντορίνης, χωρίς την βοήθεια του κυρίου Μπελόνια και της κυρίας Μανθα δεν θα είχαμε πραγματοποίησει την αποστολή. Ευχόμαστε σύντομα να ανταποδωσουμε την φιλοξενία.
Ευχαριστούμε θερμά τους προπονητές μας Ζαννέτο Μαλατέστα και Νίκο Κοντραφούρη και όλη την ομάδα που πλαισιώνει την εφορία ιστιοπλοΐας, δίνουν πάντα το καλύτερο ευατό τους δημιουργώντας γερές βάσεις για το μέλλον. Να είναι όλοι καλά!

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares