Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 17:59

Διοργάνωση ενδοσυλλογικού αγώνα Iστιοπλοίας Tριγώνου‏ - Αποτελέσματα

optimist-12-2012-1-nos

Το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Σύρου διοργάνωσε με επιτυχία εσωτερικούς ιστιοπλοϊκούς αγώνες, με αφορμή των εορταστικών εκδηλώσεων του Αγίου Νικολάου, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, για τις κατηγορίες optimist και laser.

Oι αγώνες , οι οποίοι διεξήχθησαν στον κόλπο του Φοίνικα , είχαν όλες τις αγωνιστικές διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό της Ε.Ι.Ο. Σκοπός του αγώνα ήταν η καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών αλλά και η καλλιέργεια κλίματος ευγενούς άμιλλας μεταξύ των.

Την πρώτη ημέρα αγωνίστηκαν οι ομάδες - αρχαρίων , προαγωνιστική και αγωνιστική - κατηγορίας Optimist. Συμμετείχαν 23 αθλητές

Τη δεύτερη ημέρα αγωνίστηκαν οι ομάδες, αντίστοιχα , της κατηγορίας Laser. Συμμετείχαν 10 αθλητές.

Oι καλές καιρικές συνθήκες βοήθησαν ώστε να διεξαχθούν όλες οι ιστιοδρομίες. Οι ιστιοπλόοι αγωνίστηκαν με πάθος, εφαρμόζοντας τις οδηγίες του προπονητή τους κ. Γιάννη Γρυπάρη. Καθοριστικός ο ρόλος του προπονητή, ο οποίος προσπαθεί , μέσα από τις προπονήσεις, να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στους αθλητές αλλά και να καλλιεργήσει σ΄ αυτούς την ευγενή άμιλλα όπως επίσης να δημιουργήσει κλίμα σύμπνοιας μεταξύ παιδιών και γονέων...

Υπεύθυνος για τη διοργάνωση και διεξαγωγή του αγώνα ήταν ο κ. Στρατής Μιχαήλ, μέλος του Ν.Ο.Σ. και προπονητής της ανοικτής θάλασσας.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στους παλιούς ιστιοπλόους Γιώργο Ζώρζο, Μιχάλη Παππά, Ευγενία και Ελπίδα Σαγγινέτου και Κωνσταντίνα Λομβράνου (άλλοι φοιτητές και άλλοι πτυχιούχοι Πανεπιστημιακών σχολών) οι οποίοι βοήθησαν στη διεξαγωγή των αγώνων. Η παλιά αθλήτρια Κωνσταντίνα Λομβράνου, από παιδί στο Ν.Ο.Σ., προσφέρει σήμερα πολύτιμες υπηρεσίες στο τμήμα ιστιοπλοΐας , ώστε να διευκολύνεται το έργο του προπονητή.

Σημαντική η συμβολή των γονέων καθώς και του Νέστορα της ιστιοπλοΐας κ. Σταμάτη Γρυπάρη, ο οποίος στήριξε την όλη προσπάθεια με τη μεγάλη του εμπειρία αλλά και την αγάπη του στο άθλημα της ιστιοπλοΐας.

Αποτελέσματα ανά κατηγορία ήταν τα παρακάτω:

Optimist αγωνιστική ομάδα

1. Χαλαβαζής Αλέξανδρος

2. Φρέρης Γιώργος

3. Ρηγούτσος Νίκος

4. Ρούσσου Μαρία

5. Κουμαριανός Αντώνης

6. Μιχαηλίδης Ερμής

7. Σακελλαρίου Δήμητρα

8. Γεωργίου Ελπίδα

9. Ανδρεαδάκη Ειρηλένα

10. Ξαγοράρης Δημήτρης

11. Παραβάλου Μόνικα

12. Ζάκο Βαρελάς Ορέστης

13. Πανής Κωνσταντίνος

14. Μαραγκός Σάββας

15. Χαλαβαζής Μόργκαν

 

Optimist αρχαρίων

1. Παλαιολόγου Εύα

2. Πιταούλη Ιώλια

3. Πασαλής Κωνσταντίνος

4. Μανδηλαράς Νικήτας

5. Παπαδόπουλος Μάρκος

6. Γαβιώτη Ελπίδα

7. Μαραγκός Ανθιμος

8. Μαραγκός Πέτρος

 

Optimist 11χρονων

1. Ρούσσου Μαρία

2. Μιχαηλίδης Ερμής

3. Σακελλαρίου Δήμητρα

 

Laser

1. Σταμπουλίδης Ιωάννης

2. Σιγάλας Κωνσταντίνος

3. Σακελλαρίου Αντωνία

4. Βελούδος Ιωάννης

5. Ρούμελης Πέτρος

6. Παλαιολόγος Μάρκος

7. Προβελεγγίου Ράνια

Laser αρχαρίων

1. Περπινιάς Φραγκίσκος

2. Φαρμάκης Κωνσταντίνος

3. Ραουζαίου Κωνσταντίνα

Η απονομή των κυπέλλων στους νικητές πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου , στην αίθουσα του Ν.Ο.Σ. , όπου οι γονείς του τμήματος διοργάνωσαν μια μικρή γιορτή με πλούσιο μπουφέ και μουσική.

Με την παραπάνω εκδήλωση καθώς και με την παρουσία του στο λιμάνι της Ερμούπολης, κατά τη διάρκεια λιτανείας της εικόνας του Αγίου Νικολάου, το τμήμα ιστιοπλοΐας του Ν.Ο.Σ. ολοκλήρωσε τη συμμετοχή του στις εορταστικές εκδηλώσεις προς τιμή του πολιούχου Αγίου Νικολάου.


Της Ράνιας Πανταζή

Κατηγορία ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares