Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012 11:45

Μεγάλη επιτυχία στον 1ο γύρο του Αεροδρομίου στην Σαντορίνη

8ira-gyros-aerodromiou-2012-0

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος του Αεροδρομίου της Σαντορίνης.

Σπουδαία μέρα για την ποδηλασία στην Σαντορίνη και αυτή η Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου του 2012!

8ira-gyros-aerodromiou-2012-1

Ήταν όλοι εκεί μικροί και μεγάλοι από ενός χρόνου έως 60 και κάτι, είναι μια ακόμη απόδειξη ότι η ποδηλασία προσφέρεται για όλες τις ηλικίες και μας συντροφεύει σε όλη μας την ζωή.

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Σαντορίνης ρίζωσε και τα μέλη του έχουν αυξηθεί σε όλη την Σαντορίνη ! Χαρακτηριστικό της όλης προσπάθειας είναι οι ποδηλάτες που συναντούμε να ποδηλατούν κάθε μέρα στους δρόμους του νησιού.

8ira-gyros-aerodromiou-2012-2

Ποιός να το φανταζόταν πριν από μερικά χρόνια, ότι αυτό το όμορφο νησί η Σαντορίνη έχει τόσους πολλούς και αξιόλογους ποδηλάτες !

Ποδηλάτες όλων των ηλικιών με χαμόγελο , διάθεση , δίνουν την ποιότητα και τον πολιτισμό στους δρόμους της Σαντορίνης. Η διαδρομή μας ξεκίνησε από το γήπεδο Καμαρίου και ποδηλατώντας τον δρόμο κάτω από το αεροδρόμιο φτάσαμε στην πανέμορφη παραλία του Μονόλιθου.

8ira-gyros-aerodromiou-2012-2

Αφού επισκευάσαμε ένα κλαταρισμένο λάστιχο , οι μικροί μας φίλοι, επέστρεψαν στο Καμάρι και οι υπόλοιποι ολοκλήρωσαν τον γύρο του Αεροδρομίου της Σαντορίνης φτάνοντας στο Καμάρι μετά από λίγο. Τα χαμόγελα και τα πειράγματα δεν έλειπαν ανάμεσα στους ποδηλάτες σε όλη την διάρκεια της διαδρομής.    

Συγχαρητήρια σε όλους!!

Κωνσταντίνος Νταβαρίνος

8ira-gyros-aerodromiou-2012-4

 

Κατηγορία ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares