Τετάρτη, 01 Σεπτεμβρίου 2021 10:32

Αθλητικός Σύλλογος Σύρου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα μαχητικά τμήματα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σύρου σας ενημερώνει ότι οι εγγραφές για την σεζόν 2021-2022 έχουν αρχίσει .

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος θα είναι για ηλικίες από τριών χρονών και άνω στα αθλήματα Kickboxing, Άρσης Βαρών, Combat ju jitsu και MMA.

Τα τμήματα ενηλίκων ξεκινάνε από την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου στα αθλήματα Kickboxing , MMA ,Άρσης Βαρών ,Combat ju jitsu , Brazilian jiu jitsu. Υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο Ρούσσος Γεώργιος και για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6932722818.

Για την ασφαλή λειτουργία του συλλόγου μας και την ασφαλέστερη προπόνηση των αθλητών μας θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που μας προτείνει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο σύλλογος μας ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό την διάδοση των μαχητικών αθλημάτων στο νησί της Σύρου ,η μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου μας στα αθλητικά δρώμενα έχει αποτέλεσμα την κατάχτηση πολλών πρώτων θέσεων σε πολλά διεθνή , διασυλλογικά και πανελλήνια πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 5ης και 9ης θέσης σε παγκόσμιο πρωτάθλημα το 2019.

Σας περιμένουμε να προπονηθούμε στις ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις μας στην This is some textΑντωνίου Κανακη 1( SYROS TEAM) και στην δεύτερη αθλητική μας εγκατάσταση στην περιοχή Βουδομαντρες Βάρη (Capital Box) .

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares