Δευτέρα, 07 Ιουλίου 2014 13:15

Διακρίσεις για τον Ναξιακό στο Λουτράκι

12 πολύτιμοι βαθμοί και ένα καλό πλασάρισμα ήταν ο απολογισμός του Ναξιακού ΓΣ στο "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α΄" που έγιναν πριν λίγες ημέρες στο Λουτράκι.

Μετά το τέλος του πανελληνίου πρωταθλήματος ο ΝΑΞΙΑΚΟΣ ΓΣ με 6 αθλητές κατάφερε να συλλέξει 12 πολύτιμους βαθμούς. Ο Καραγιάννης στη σφαίρα με επίδοση 14.16 πήρε την 3η θέση στο αγώνισμα και άφησε πολλές ελπίδες για το μέλλον, καθώς αγωνίστηκε απέναντι σε παιδιά που ήταν τουλάχιστον 1 χρόνο μεγαλύτερα του.

Η Ανδριανή Τζιμπλάκη κατάφερε να μπει στον τελικό του άλματος σε μήκος, καταλαμβάνοντας την 12 θέση ανάμεσα σε 24 αθλήτριες, μένοντας εκατοστά πίσω από την φετινή της επίδοση.

Η ομάδα της σκυτάλης κατάφερε και πλασαρίστηκε στην 16άδα, πράγμα που αποτελεί ιδιαίτερη επιτυχία για τα κορίτσια καθώς η συμμετοχή τους ήταν μία έμπνευση της τελευταίας στιγμής.

Αξίζουν πραγματικά πολλά – πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή του σωματείου Πέτρο Σιδερή, που με μεθοδική δουλειά και μετά από πολύ προπόνηση έδειξαν πόσο αδικημένα είναι τα παιδιά της επαρχίας και των νησιών, καθώς έχουν πολλά εμπόδια να ξεπεράσουν, όπως είναι τα ταξίδια με πολλά μποφόρ και γενικά οι λίγες δυνατότητες που τους δίνονται ώστε να παίρνουν μέρος σε αγώνες με αποτέλεσμα να μην έχουν την ευκαιρία να δείξουν τα προσόντα και τις δυνατότητες τους.

Ο Ναξιακός αυτό το διάστημα ξεκουράζεται, με τις προπονήσεις να ξεκινούν το επόμενο διάστημα, όπου η ομάδα θα λάβει μέρος στους αγώνες στίβου "Ιουλιανός Βλασερός" του Φιλωτίου και στη συνέχεια στους Αιγαιοπελαγίτικους που θα γίνουν στην Κω στις 28 Σεπτεμβρίου.

Το ΔΣ του Ναξιακού ευχαριστεί μέσω του sportcyclades.gr την ΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ και όλους όσους βοήθησαν.

LOYTRAKI VATHRO

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares