Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016 00:02

Άνοδος 14 θέσεων στην κατάταξη του ΣΕΓΑΣ για τον ΑΟ Πάρου

Δεύτερη χρονιά παρουσίας του Α.Ο.Πάρου στον στίβο και στην ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ καταφέραμε να ανέβουμε 14 θέσεις στην πανελλήνια κατάταξη από πέρυσι!

Συγχαίρουμε τους αθλητές και τις αθλήτριες μας που κατάφεραν με τις επιδόσεις τους στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Α΄, καθώς και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Π-Κ, να ανέβουν βαθμολογικά, σε ένα άθλημα που απαιτεί πολλά χρόνια αφοσίωσης για την εξέλιξη ενός αθλητή και να φέρουν τον Α.Ο. Πάρου στην 4η θέση στις Κυκλάδες!

Το τμήμα μας έχει ανοδική πορεία τόσο σε αριθμό νέων αθλητών/τριων αλλά και σιγά σιγά μετά από 2 χρόνια κάποια παιδιά αρχίζουν να εξελίσσονται και να πιάνουν όρια και για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα και τα όρια βαθμολόγησης σε αυτά.

Συνεχίζουμε γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που έχει ο στίβος στη νησιωτική χώρα, τόσο από έλλειψη υποδομών (κατάλληλο στάδιο, εξοπλισμός) αλλά και την δυσκολία μετακίνησης για αγώνες στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 
Συνεχίζουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό στις προπονήσεις, βάζοντας νέους στόχους! 
Συνεχίζουμε με την ίδια αγάπη, γιατί θεωρούμε ότι ο κλασικός αθλητισμός είναι ένα ευγενές άθλημα που προσφέρει ισορροπημένη ανάπτυξη σε σωματικό, ψυχικό και συναισθηματικό επίπεδο και τα παιδιά της Πάρου έχουν δικαίωμα σε αυτή τη επιλογή!

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares