Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 11:27

Άσχημη εξέλιξη για τον Ιέρακα Μήλου που διεγράφη από τον ΣΕΓΑΣ λόγω απραξίας

Η συνεχής απραξία από τις επίσημες αγωνιστικές δραστηριότητες σε συνάρτηση με την απουσία εγγραφών νέων αθλητών στον σύλλογο απέφεραν την διαγραφή του Ιέραξ Μήλου από την δύναμη των σωματείων του ΣΕΓΑΣ, που αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Η παρούσα διοίκηση που δεν κατάφερε να κρατήσει ενεργό τον σύλλογο, αναλαμβάνει τις ευθύνες που της αναλογούν και καλεί τα μέλη του Ιέρακα σε Γενική Συνέλευση, όπου θα αποφασιστεί το μέλλον του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

Μαύρη ημέρα για τον Σύλλογο μας και τον Μηλεικο Αθλητισμό , η (εκ του Νόμου προβλεπόμενη) Διαγραφή μας απο τον ΣΕΓΑΣ .

Οι Συνεχείες Προσπαθειες μας για στήριξη αναπτυξιακών τμημάτων με παιδιά απο την Μήλο , δεν είχαν διάρκεια, και το αποτελεσμα ηταν να μην εχουμε Νεα δελτια και Αγωνιστικά τμήματα.

Οι ευθυνες βαρύνουν ολους, απο την Διοίκηση με τα λαθη και τις παραληψεις της εως τους Φορεις που δεν στηριξαν Ποτέ πραγματικά το όραμα μας για μια Μηλεικη ομάδα μακριά απο μανατζερ και σκοπιμότητες.

Η επόμενη μέρα πρεπει να μας συσπειρώσει, εάν πραγματικά θέλουμε να συνεχίσει να υπάρχει στην Μηλο και στις Κυκλαδες μια Ιστορική ομάδα όπως ο ΙΕΡΑΚΑΣ.

Στην Γενική Συνέλευση μας στις 08/05/24 και στις εκλογες του Ιουνίου ,θα πρεπει να αποφασίσουμε για το μέλλον μας

Εκ του Δ.Σ

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares