Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 15:49

Στίβος: Η επιστροφή του ΑΜΣ Φιλωτίου

Το παρόν στα κουλουάρ, έδωσε μετά από αρκετά χρόνια απουσίας το τμήμα Στίβου του ΑΜΣ Φιλωτίου, οι αθλητές του οποίου πήραν μέρος στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κυκλάδων, που έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Νάξου το περασμένο Σαββάτο (20/4).

Στους αγώνες συμμετείχαν, από τη Νάξο ο Ναξιακός, ο Πανναξιακός και ο ΑΜΣ Φιλωτίου, η ομάδα της Μήλου, ομάδα της Μυκόνου, ο Ολυμπιακός Άνδρου και ο Ποσειδώνας Σύρου.

Η ομάδα Στίβου του ΑΜΣ Φιλωτίου, είναι μια ομάδα με πλούσια ιστορία και μεγάλες διακρίσεις, που είχαν σημειωθεί στο παρελθόν και όταν το τμήμα του Συλλόγου ήταν ενεργό. Τα τελευταία χρόνια ο Στίβος στο Φιλώτι είχε πέσει σε «λήθαργο» και χρειάστηκε η παρέμβαση της παρούσας Διοίκησης για να δραστηριοποιηθεί ξανά.

Θα λέγαμε ότι ο ΑΜΣ Φιλωτίου επέστρεψε δυνατά στους αγώνες καθώς με μία πολυμελή ομάδα, αποτελούμενη κυρίως από παιδιά μικρής ηλικίας, έκανε αισθητή την παρουσία του και κατάφερε να πλασαριστεί σε πολύ καλές θέσεις.

Μερικές από τις διακρίσεις ήταν: Στη κατηγορία 1000μ μίνι ο Κρασσάς Γεώργιος κατέλαβε την 1η θέση και ο Μαστορόπουλος Απόστολος την 3η. Η Κρασσά Γεωργία κατέλαβε την 2η θέση στα 1000 μ μίνι κοριτσιών. Ο Μουστάκης Γεώργιος 2ος στα 1000 με χρόνο 3,15 ΠΠΑ. Στη σφαίρα ΠΚΑ η Βασιλάκη και η Μανιού κατέλαβαν την 1η και την 2η θέση αντίστοιχα. Την 2η θέση για τη Μένια Γρατσία στο άθλημα της σφαίρας για ΠΚΒ. Τέλος στα 600 μ η Αντωνίου και η Βασιλάκη κατέλαβαν την 2η και 3η θέση αντίστοιχα για ΠΚΑ.

Οι άνθρωποι του διοικητικού συμβουλίου του ορεινού σωματίου μετά το τέλος των αγώνων παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, με τον Γενικό Γραμματέα Στέφανο Τσάφο να δηλώνει:

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία των παιδιών μας στους αγώνες. Θέλουμε να φέρουμε ξανά τον Στίβο του Φιλωτίου εκεί που πραγματικά του αξίζει και πιστεύω ότι είναι κάτι που μπορούμε να το καταφέρουμε. Ευελπιστούμε στους επόμενους αγώνες να έρθουν ακόμα περισσότερες επιτυχίες για το σύλλογο μας, πράγμα που πιστεύω ότι θα φέρει ακόμη περισσότερα τα παιδιά κοντα στο τμήμα Στίβου του συλλόγου μας.      

Κατηγορία ΣΤΙΒΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares