Σάββατο, 18 Αυγούστου 2012 08:15

Paros Open 2012: Ξεκαθάρισε το τοπίο των ημιτελικών

oa parou vogasari

Γραμμή για τελικούς!!! Μετά από ένα πολύ καλό απόγευμα γεμάτο τενιστικές συγκινήσεις ξεκαθάρισε το τοπίο των ημιτελικών.

syros RAOYZAIOS arxikaΤο μπαλκόνι του ομίλου ήταν γεμάτο ζωή και οι θεατές κάθε άλλο παρά κουραστήκαν από το θέαμα των αγώνων! Στην κατηγορία Open αντρών οι δύο ημιτελικοί κρίθηκαν στην λεπτομέρεια και στην κούραση καθώς οι αθλητές Καβάλας και Κουτσοθανάσης πέρασαν στον τελικό νικώντας τους αθλητές Γεράσοβιτς και Ιωακειμίδη μετά από δύο μεγάλους σε διάρκεια αγώνες.

Στην 50+ αντρών ο αθλητής Σακελαρίδης επικράτησε στο 3ο σετ το οποίο ήταν 10άρη tie brake όντας πίσω με 9-3.

Στο μονό Γυναικών η Τσαούτου πέρασε την συναθλήτρια της Νικολαΐδου και η Αγιούς την Ζευκίλη και ο τελικός Γυναικών αναμένετε συγκλονιστικός. Στα Διπλά αντρών ο Καβάλας – Κουτσοθανάσης επικράτησαν εύκολα των συναθλητών τους. Και στο κάτω μέρος του ταμπλό οι αθλητές Ιωακειμίδης – Ραγκούσης βγήκαν νικητές από τον αγώνα με τη “νέα γενιά” καθώς οι αντίπαλοι τους ήταν 15 και 13 ετών αντίστοιχα.

oa parou gipeda

Τα μεικτά έχουν έντονο ενδιαφέρων καθώς από δω και πέρα στα ημιτελικά όλα τα ζευγάρια είναι σχεδόν ίδιας δυναμικότητας και αύριο 19 Αυγούστου θα έχουμε 2 ανταγωνιστικούς ημιτελικού με τα ζευγάρια Καλπατσόγλου – Κοκκίνου εναντίον Ιωακειμίδης Α. – Αγιούς και Ιωακειμίδης Β. - Φούλοπ εναντίον Σακελαρίδης – Σακελαρίδου.

Ελπίζουμε ο καιρός να είναι για ακόμα μία μέρα σύμμαχος μας και η διάθεση των αθλητών να παραμείνει σε νησιώτικο κλήμα!!!

paros-adonis

Κατηγορία ΤΕΝΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares