Κυριακή, 21 Σεπτεμβρίου 2014 21:22

Ανώτερος ο Πάγος υπέταξε τον ΑΟ Σύρου

Με μεγάλη ανατροπή και με καταπληκτικό παιχνίδι ειδικά στην επανάληψη ο Πάγος μετέτρεψε το εις βάρος του 0-1 σε 3-1.Αναγκάζοντας τον ΑΟ Σύρου σε ταπεινωτική ήττα και περνώντας παράλληλα στην 2ηφάση του Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου θα συναντήσει τον Αίαντα Σύρου.

Οι παίκτες του Ηλία Ξενικάκη χρειάστηκε να μείνουν πίσω στο σκορ για να «πάρουν μπροστά» μα όταν αυτό έγινε έδειξαν στοιχεία ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει σε όλες της διοργανώσεις φέτος. Από την άλλη ο ΑΟ Σύρου με τον νέο προπονητή στον πάγκο του έδειξε τα γνωστά κενά που παρουσίασε και στους φιλικούς αγώνες, μένοντας μακριά από το επιβλητικό πρόσωπο που διέθετε την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Πάπιτσης Γ. που εκτός ότι πέτυχε το 2 γκολ δημιούργησε παιχνίδι έδωσε ανάσες οπού χρειάζονταν και ήταν ο κινητήριος μοχλός για την ομάδα του κ. Ξενικάκη. Πολύ καλή παρουσία για τους νικητές είχαν και οι:Αργυρός, Βάλβης, Χούρος και Λοίσιος ενώ από τον ΑΟ Σύρου διασώθηκαν οι: Τερόλης και Τζώρτζης.

Ενθαρρυντικό το στοιχείο του κόσμου στην εξέδρα που έφτασε τα 350-400 φιλάθλους.

ΑνατροπήPAGOS-AOS KYPELLO 2014

Στο 1οημίχρονο δόθηκε ένας γρήγορος ρυθμός αφού και οι 2 ομάδες φάνηκαν διατεθειμένες να μπουν σε θέση οδηγού από νωρίς. Ένα δοκάρι του Ρούσσο για τον Πάγο στο 3ομόλις λεπτό και 2 καλές ευκαιρίες για τον ΑΟ Σύρου με το ξεκίνημα του αγώνα έδωσαν καταρχήν την ψυχολογία στην ομάδα του Μάκη Βαρθαλίτη, που είχε αρχικά την υπεροχή που μετουσιώθηκε σε γκολ στο 17', όπου ο Σαγγινέτος μετά από διπλή προσπάθεια έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα Δίχτυα του Λοϊσιου, κάνοντας το 0-1.

Ο Πάγος έδειξε να ανακτά τα ηνία του αγώνα μετά το 30' με τον Χούρο στο 34' να νικά από απευθείας εκτέλεση φάουλ τον Συριανό, ο οποίος μετά από λάθος εκτίμηση υπέπεσε σε τραγικό λάθος, με την μπάλα να γλιστρά από μέσα στα χέρια του και να καταλήγει στα δίχτυα της εστία του, με το παιχνίδι να πηγαίνει στο 1-1.

Λίγο πριν την λήξη του 1ουημιχρόνου ο Πάγος πετυχαίνει την ολική ανατροπή, όταν μετά από άψογη συνεργασία με τον Ρούσσο ο Πάπιτσης πλασάρει ψύχραιμα τον Συριανό, βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του (2-1).

Κυριαρχία

Στο 2ομέρος ο Πάγος επικράτησε πλήρως και πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ στο 50’ με τον Χούρο ύστερα από εκπληκτική ανάπτυξη σε αντεπίθεση ο τελευταίος «σκότωσε» τον ΑΟ Σύρου με φανταστικό πλασέ και πήρε και προσωπική ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό της ομάδας του στην ίδια φάση του προηγούμενου θεσμού.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Πάγο να κάνει ότι θέλει να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα στο 64’ με πλασέ του Χούρου να διώχνει σε κόρνερ εντυπωσιακά ο Συριανός, όπως και το σουτ του Βάλβη είχε την ίδια ακριβώς κατάληξη στο 71’. Πάντως το τελικό 3-1 αδικεί τον Πάγο, ο οποίος αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια θα είχε πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα.

Από την άλλη ο ΑΟ Σύρου στις ελάχιστες ευκαιρίες που έκανε στην επανάληψη έπεσε πάνω στο «τοίχος» που λέγεται Λοϊσιος με πιο χαρακτηριστική εικόνα η απίστευτη απόκρουση που έκανε μέσα από την μικρή περιοχή σε σουτ του Μπαλόπιτα από το ένα μετρό!!!

Διαιτητές ήταν οι: Δεληγιάννης, Μενδρινός και Νομικός

Συνθέσεις

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Λοϊσιος, Φωτεινιάς (70’ Μιχάλοβιτς), Αργυρός, Πρελορέτζος, Αναγνωστόπουλος, Νομικός, Ρούσσος, Τρόκα (53’ Παλαιολόγος), Πάπιτσης, Χούρος (73’ Πρίντεζης), Βάλβης.

ΑΟ Σύρου (Βαρθαλίτης): Συριανός, Δημητρακόπουλος (58’ Γκιουράι), Κόκκαλης, Τερόλη, Μουράϊ, Μαραγκός, Μπαλόπιτας, Τζώρτζης, Σαγκινέτος (95’ Μακρόπουλος), Μανουδάκης, Λοϊζος (87’ Βαμβακούσης).

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares