Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 15:00

Παμμηλιακός-Πανσιφναϊκός 1-0. [vid]

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ στον αγώνα της Μήλου.

 

 

Δηλώσεις Νικηφόρου Γκούμα (Πανσιφναϊκός): «Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Ο Παμμηλιακός είχε την κατοχή και εμείς περιμέναμε πίσω κλείνοντας σωστά τους χώρους που είχε ως αποτέλεσμα να μην απειληθούμε σχεδόν καθόλου στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και το δεύτερο ημίχρονο όπου η Μήλος έχασε μια κλασική ευκαιρία πριν προηγηθεί στο σκορ με πέναλτι που είδε μόνο ο διαιτητής και κανείς άλλος από τους 22 ποδοσφαιριστές και όσους ήταν στο γήπεδο! Γι’αυτό και δεν πανηγυρίστηκε από κανέναν... Εμείς βγάλαμε εγωισμό μετά από αυτό και προσπαθήσαμε να πετυχουμε το γκολ της ισοφάρισης κάπως ανορθόδοξα αλλά δεν τα καταφέραμε! το παιχνίδι ήταν για χ και αυτό θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα! Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Μήλου στα μπαράζ ανόδου και εμείς πήραμε ψυχολογία που θα μας βοηθήσει να μπούμε όσο πιο δυνατά γίνεται στη δική μας μάχη που έρχεται! καλή σαρακοστή σε όλους!»

 

 

Δηλώσεις Παναγιώτη Τσιριγωτάκη (Παμμηλιακός): «Το ματς ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις 2 ομάδες, υπήρχε ίσως κάποιο κίνητρο παραπάνω για τους φιλοξενούμενους επειδή ο Παμμηλιακός είναι αήττητος και επειδή ίσως υπήρχαν προηγούμενα από το πρώτο ματς που έγινε παρεξήγηση με τον αρχηγό μας.

 

Αγωνιστικά κακό ποιοτικά το ματς, εμείς είχαμε κυρίως την κατοχή η Σίφνος καλά κλεισμένη και διαβασμένη και καλά στημένη στο γήπεδο μας περίμενε και σε αντεπιθέσεις προσπαθούσε να πετυχει κάποιο τέρμα..

 

Από την πλευρά μας το περιμέναμε ότι δεν θα κάνουμε καλό ματς επειδή η ομάδα κάνει προετοιμασία εδω και 10 μέρες για τα μπαράζ και υπήρξε κούραση και το περιμέναμε ότι δεν ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς.

 

Στην φάση του πέναλτι δεν υπάρχει καμία παράβαση κάνω θέατρο (άλλωστε γελούσα όταν άκουσα το σφύριγμα επειδή νόμιζα ότι πήρα κίτρινη για θέατρο).

 

Ζήτησα συγγνώμη μετά το τέλος του αγώνα από την ομάδα της Σίφνου αν και δε νομίζω ότι είμαι εγώ ο υπεύθυνος άπλα ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη επειδή δεν είπα στον συμπαίκτη μου να στείλει την μπάλα άουτ στο πέναλτι»

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Πάρου - Άγιαξ Σύρου 1-1 [vid] ΠΑΣ Νάξου – Λάβα 4-0 [vid] »

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares