Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015 12:13

Οριστική ρήξη Σιγάλα και Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων

Διακριτές αποστάσεις παίρνει πλέον το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Κυκλάδων από τον Πρόεδρο Γιάννη Σιγάλα, καθώς με ανακοίνωση που υπογράφουν εφτά (7) μέλη «αδειάζουν» τον επικεφαλή της Ένωσης και την ίδια ώρα σηματοδοτούνται ανακατατάξεις στις επερχόμενες εκλογές του Ιουνίου.

Η δυσαρέσκεια των μελών ξεκίνησε όταν ο Γιάννης Σιγάλας με επιστολή του προς την ΕΠΟ που υπέγραφε ο ίδιος έκανε γνωστή την καταψήφιση του προέδρου κ. Γκιρτζίκη, με την ένωση μας να ανήκει στις μόλις τέσσερις Ενώσεις της χώρας που ψήφισαν αντίθετα στον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ακόμη μία επιστολή του κ. Σιγάλα προς την ΕΠΟ με την οποία έθετε το θέμα νομιμότητας της συμμετοχής του κ. Καφτηράνη στο Δ.Σ. της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Πλέον ο κ. Σιγάλας μετά από 35 περίπου χρόνια στην ΕΠΣ Κυκλάδων φαίνεται πιο απομονωμένος από ποτέ, αφού είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο, ενώ σχεδόν στο σύνολο τους τα μέλη του Δ.Σ. έχουν τοποθετηθεί δημόσια ότι δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ψηφοδέλτιο που θα ηγείται ο Γιάννης Σιγάλας.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Γραμματέα και «εγκεφάλου» της ΕΠΣΚ κ. Γιώργου Χωριανόπουλου στο S.C., ο οποίος μας αποκάλυψε ότι θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ιουνίου, όμως απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι στο πλευρό του Γιάννη Σιγάλα.

Πάντως παρόλο που από σήμερα ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος όσον αφορά την ΕΠΣ Κυκλάδων, τα μέλη που υπογράφουν την παρακάτω επιστολή ξεκαθαρίζουν ότι θα μείνουν κανονικά στις θέσεις τους και η Ένωση θα συνεχίσει να λειτουργεί εύρυθμα μέχρι την λήξη των πρωταθλημάτων.

Διαβάστε την επιστολή

epis kat sigala

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares