Τρίτη, 09 Απριλίου 2024 10:59

Σύρος: Με Εθνική Υπερηφάνεια κορυφώνεται η Αθλητική Εβδομάδα ''Δ. Βικέλας'' [vids-pics]

Οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Αθλητικής, Ολυμπιακής, Παραολυμπιακής Παιδειας Ιστοριας & Αξιων ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων τη Σύρο με πρωτοβουλία του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση κορυφώνονται σήμερα.

Στιγμές Εθνικής Υπερηφάνειας στην Πλατεία Μιαούλη κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, όπου εκατοντάδες μικρή και μεγάλοι, επίσημοι και μη τραγούδησαν μαζί με την μπάντα.

 

 

Οι εκδηλώσεις για την Εβδομάδα Αθλητικής, Ολυμπιακής, Παραολυμπιακής Παιδειας Ιστοριας & Αξιων ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων τη Σύρο με πρωτοβουλία του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση ( Βρούτσης Ιωάννης ) κορυφώνονται σήμερα. Στιγμές Εθνικής Υπερηφάνειας στην Πλατεία Μιαούλη κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου, όπου εκατοντάδες μικρή και μεγάλοι, επίσημοι και μη τραγούδησαν μαζί με την μπάντα.

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη 9 Απριλίου 2024

Ολυμπιονίκες, παραολυμπιονίκες, Διεθνείς Πρωταθλητές και όλη η αφρόκρεμα του Ελληνιικού Αθλητισμού «παρελαύνει» στην πλατεία Μιαούλη που έχει μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο χώρο Ολυμπιακών Αθλημάτων.

Φυσικά, από τις εκδηλώσεις δεν θα μπορούσαν να απέχουν οι legends του 2004, με την συνοδεία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλα΄δων κ. Ειρηναίου Φρέρη και του μέλους της ένωσης Νίκου Λουκή.

freris loukis legends

Βίντεο και φωτογραφίες από τη σημερινή μέρα

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από Logotypos.gr στις Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

 

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Τρίτη 9 Απριλίου 2024

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares