Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 16:14

«Αποχή» από τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική για τις Κυκλαδίτικες ομάδες

Καμία ανταπόκριση δεν υπήρξε στην επιστολή της ΕΠΣ Κυκλάδων προς τις ομάδες που συμμετάσχουν στη Β' Φάση του πρωταθλήματος προκειμένου να διευκρινιστεί εκτός τις πρωταθλήτριας που πιθανόν θα είναι η Θύελλα Καμαρίου ποιες θα επιθυμούσαν να συμμετάσχουν στον ειδικό όμιλο της ανόδου στη Γ΄Εθνική, εφόσον η ομάδα από τη Σαντορίνη απεμπολούσε το δικαίωμα της.

Οι ομάδες είχαν διορία να δηλώσουν μέχρι σήμερα (12.00) αν επιθυμούν να συμμετέχουν στα μπαράζ ανόδου για την Γ Εθνική, καθώς η ΕΠΣ Κυκλάδων θα έπρεπε να διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμα των αγώνων.

Η έλλειψη απάντησης κάποιας ομάδας σημαίνει ότι ούτε η πρωταθλήτρια (όπως όλα δείχνουν) Θύελλα Καμαρίου δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στα μπαράζ, ενώ το ρεπορτάζ του sportcyclades.gr αναφέρει ότι καμία από τις ομάδες που ακολουθούν δεν είναι διατεθειμένη να συνεχίσει σε έναν όμιλο με τεράστιο οικονομικό κόστος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός του οικονομικού που αποτελεί το μεγαλύτερο ''αγκάθι'', η κάθε ομάδα έχει τους δικούς της λόγους για τη δήλωση συμμετοχής στην επόμενη φάση.

Τέλος, αν τελικά δεν δηλώσει συμμετοχή κάποια ομάδα, αυτό θα αποτελέσει αρνητικό ρεκόρ στη διαδικασία, αφού θα είναι πρώτη φορά που δεν θα εκπροσωπηθούν οι Κυκλάδες.

Η επιστολή της ΕΠΣΚ προς τις ομάδες:

Βάσει του άρθρου 4 παρ. 6 του Κ.Α.Π, σε περίπτωση άρνησης της Πρωταθλήτριας Ομάδας μας να συμμετέχει στα μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική Κατηγορία, η αντικατάσταση της κατά προτεραιότητα μπορεί να γίνει μέχρι δύο ομάδες, από την δευτεραθλήτρια και την τριταθλήτρια στην τελική βαθμολογική κατάταξη της Β Φάσης.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε ως την Δευτέρα 15 Απριλίου και ώρα 12.00 όπως δηλώσετε την συμμετοχή σας ή όχι στα ανωτέρω μπαράζ, προκειμένου να ορίσουμε εμβόλιμη αγωνιστική μιας και τα μπαράζ ξεκινούν την 28η Απριλίου 2024.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares