Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 22:55

Με συγκινήσατε… θα αποδείξω ότι αξίζουμε!

Με αφορμή ένα αποχαιρετιστήριο δημοσίευμα προς τον Γιώργο Καφτηράνη που αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Αίαντα Σύρου που πρόσφατα πήρε μεταγραφή τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ο νεαρός ποδοσφαιριστής, γέννημα θρέμμα της ομάδας της Σύρου θέλησε να στείλει τις ευχαριστίες του μέσω του S.C.:

KAFTIRANIS HRA«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές σας... με συγκινήσατε!! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα περάσαμε μαζί. Το καλοκαίρι ήρθα σε μια ιστορική και μεγάλη ομάδα, όπου φυσικά οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Όμως εδώ συνάντησα ένα πολύ καλό κλίμα από όλους. θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου να αποδείξω πως στα νησιά μας υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αξίζουν περισσότερα. Εύχομαι στην πρώην μου ομάδα και σε όλους σας είστε καλά και να έχετε μία καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα».
Το μήνυμα και η φωτογραφίας που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Αίαντα Σύρου
Γιώργο Καφτηράνη, το Δ.Σ. του Συλλόγου και όλη η οικογένεια του Ajax Σύρου σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη νέα σου ομάδα (ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) και τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα. Να είσαι γερός και δυνατός για να αντιμετωπίσεις την μεγάλη πρόκληση της καριέρας σου.

kaftiranis giorgos logo

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares