Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 01:37

«Μαγικός» ο ΑΟΣ… με άνεση στους "7" [photos]

Στο επίσημο ντεμπούτο για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο ανανεωμένος και γεμάτος όρεξη για ωραίο ποδόσφαιρο ΑΟ Σύρου μάγεψε το κοινό του και επικράτησε με 4-0 του ΑΟ Πάγου στο πλαίσιο της 2ης Φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Η ομάδα του κ. Πούλου, ειδικά στο 2ο μέρος του παιχνιδιού εντυπωσίασε τους περίπου 250 φίλους του ποδόσφαιρου που παρευρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης, καθώς εκτός των τεσσάρων τερμάτων που πέτυχε είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Ουσιαστικά οι παίκτες του ΑΟΣ έδειξαν ότι φέτος δικαίως είναι η ομάδα, που χρήζετε φαβορί σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από την άλλη η ομάδα του κ. Ξενικάκη ήταν καλή μόνο για 35’, καθώς φάνηκε σαφώς επηρεασμένη από της πολλές απουσίες βασικών παικτών. Σίγουρα ο Πάγος δεν είναι η ομάδα που είδαμε χθες στο γήπεδο της Ερμούπολης, καθώς μέσα από την πολύ δουλειά που γίνεται θα παρουσιαστεί σίγουρα πιο ανταγωνιστική και έτοιμη για το πρωτάθλημα που ξεκινά σε 2 εβδομάδες.

Γενική εικόνα: Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και ιδιαίτερα στοιχεία που επικρατούσαν ήταν η δύναμη και οι πολλές διακοπές. Στο δεύτερο μέρος όμως ο ΑΟ Σύρου ήταν αυτός πέτυχε ένα γρήγορο γκολ και στη συνέχεια «εξαφάνισε» από το γήπεδο τη φιλοξενούμενη ομάδα, πετυχαίνοντας ακόμη 3 γκολ. Χαρακτηριστικό είναι για τον Πάγο στο δεύτερο μέρος δεν καταγράφηκε καμία τελική προσπάθεια.

Στα θετικά ο πάρα πολύς κόσμος που βρέθηκε στο Γήπεδο Ερμούπολης που πήγε να ενισχύσει με την παρουσία του τις δύο ομάδες.

Το φιλμ του αγώνα: Το παιχνίδι που είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε, ήταν ποιοτικά εκπληκτικό, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, και θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι ήταν διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Στο πρώτο ημίχρονο, όπως προαναφέραμε, τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα πολλά πλάγια, μπορεί να «πάγωναν» τον ρυθμό, αλλά εάν κοιτάξουμε πιο αναλυτικά, θα διακρίνουμε τα εξής: ο ΑΟ Πάγου, μπήκε πιο δυνατά και έχοντας μια κατοχή μπάλας 65% προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Καραμαλίγκα.

Αρκετά κόρνερ για τις 2 ομάδες και 7 κίτρινες κάρτες 4/3 υπέρ Πάγου, αποδεικνύει στο έπακρον ότι το παιχνίδι είχε πάρα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα.

Η ομάδα του ΑΟ Σύρου, παίζοντας πάρα πολύ έξυπνα, είχε αγωνιστικά ξεσπάσματα, 30-35’ και 40-45’ και σ’ αυτά τα χρονικά διαστήματα έχασε στις πιο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Η πρώτη στο 33’, ύστερα από πλάγιο του Μαραγκού, ο Σταματίου, θα πάρει μια κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση και συγκεκριμένα στο 34’ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Πρίντεζη, ο Περιάλης θα πιάσει ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, αλλά ο Λοϊσιος θα στείλει εντυπωσιακά τη μπάλα σε κόρνερ.

1-0 Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51΄, ήρθε το γκολ του Σταματίου, ύστερα από ελεύθερο του Καραμαλίγκα, ο δεινός εκτελεστής του ΑΟ Σύρου, άνοιξε λογαριασμό τη φετινή χρονιά, αποδεικνύοντας για ποιο λόγο τον αποκαλούν ¨πολυβόλο¨ (Ο Σταματίου έπαιζε με 2 προσωπικούς αντιπάλους πάνω του).

Το διάστημα 50-70’ ουσιαστικά ήταν το καλύτερο για τους γηπεδούχους, που είχαν 8 τελικές ευκαιρίες (4 γκολ) και μια κατοχή μπάλας κοντά στο 80%.

2-0 Το 2-0 πέτυχε στο 66’ ο Τερόλης μ’ ένα πολύ όμορφο σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αφήνοντας ουσιαστικά άγαλμα τον Λοϊσιο.

3-0 Το 3-0 θα γίνει από το Μαραγκό στο 69’ 10 μέτρα πιο μακριά από τη θέση που είχε σκοράρει 3 αγωνιστικά λεπτά νωρίτερα ο Τερόλης.

4-0 Το τελικό 4-0 θα κάνει ο Περιάλης σε μία φάση, αλά ¨Μπαρτσελόνα¨, όταν ο ΑΟΣ ¨έκρυψε¨ την μπάλα ουσιαστικά αλλάζοντας αρκετές πάσες με τελικό αποδέκτη το σκόρερ, ο οποίος με ένα όμορφο πλασέ πέτυχε το τέταρτο τέρμα για την ομάδα του.

Από τους νικήτες ξεχώρισαν, ο Σταματίου, ο Ελκάντι και ο Περιάλης, ενώ από τους ηττημένους καλύτεροι ήταν ο Πάπιτσης και ο Μπελεγρίνης.

Η διαιτητική τριάδα των κ. Βακόνδιο, κ. Αρμακόλα και κ. Νομικό, ήταν πολύ καλή.

Όπως λοιπόν μπορούμε να διαπιστώσουμε, με το καλημέρα η ομάδα του κ. Πούλου έπαιξε εκπληκτικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, πέτυχε 4 γκολ σε 15 τελικές και είχε μια συνολική κατοχή μπάλας γύρω στο 70%.

Ο κόσμος ευχαριστήθηκε με αυτό που είδε, όπως άλλωστε ήταν και ο στόχος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου. Τώρα το βάρος της ομάδας πέφτει στο επόμενο παιχνίδι του κυπέλλου με τον Αίαντα Σύρου.

ΑΟ Σύρου (Πούλος) : Καραμαλίγκας, Σταμούλης , Βαβουράκης, Σούρλας (75’ Κόκκαλης), Μητσόπουλος, Μαραγκός, Ελ Κάντι, Τζώρτζης (58’ Τερόλης), Σταματίου (75’ Βελέτζας), Περιάλης, Πρίντεζης Λ. ©.

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης) : Λοϊσιος, Πάπιτσης, Αργυρός (70’ Ξανθάκης), Ρούσσος, Πρελορέτζος (58’ Μελισσάκης), Μπελεγρίνης ©, Παλαιολόγος, Τρόκα, Παράβαλος (46’ Νομικός), Μανωλιός, Πρίντεζης Μ..

Κατηγορία ΚΥΠΕΛΛΟ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θύελλα – Πανθηραϊκός [vid] ΑΟ Σύρου – ΑΟ Πάγου [video] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares