Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 20:07

Ένας πρωταθλητής στον Πανναξιακό

Με έναν πρωταθλητή ξεκινάει ο Πανναξιακός ΑΟΝ την ανακοίνωση παικτών στο τμήμα μπάσκετ του. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Μαγιτόμπε, τον 18χρονο γκαρντ που τελείωσε πέρυσι τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό κατακτώντας το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων στο πλευρό του Ναξιώτη Λούντζη και των «σταρ» Χαραλαμπόπουλου και Παπαγιάννη.

Προέρχεται από μπασκετική οικογένεια και η σχετική ανακοίνωση από τον Πανναξιακό ΑΟΝ αναφέρει ότι «Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουν στις τάξεις της ομάδας, τον καλαθοσφαιριστή Αλέξανδρο Μαγιτόνμπε. Ο ταλαντούχος γκαρντ ύψους 1.89, γεννημένος το 1997, που κατέκτησε πέρυσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων με τον Παναθηναϊκό, θα αγωνιστεί στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016, ενισχύοντάς την στην παρθενική εμφάνιση της στην Γ’ Εθνική».

Να σημειώσουμε ότι για τον νεαρό γκαρντ του Πανναξιακού ο προπονητή του στον Παναθηναϊκό Κώστας Παπαδόπουλος έχει δηλώσει «Είναι ο «εκτελεστής» της ομάδας, καθώς διαθέτει τρομερό σουτ και πολύ γρήγορη εκτέλεση, ενώ παράλληλα μπορεί να τρέξει το γήπεδο με μεγάλη ταχύτητα και να παίξει καλή άμυνα». Και περιμένουμε τις επόμενες ανακοινώσεις…

MAGITOMPE KORES

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares