Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2016 20:20

«Ναυάγησε» η μεταγραφή Κούτρη στην ΑΕ Σαντορίνης

Αρνητική τροπή πήρε το θέμα του ερχομού του Ερρίκου Κούτρη στην ΑΕ Σαντορίνης. Ο νεαρός γκαρντ δεν έρχεται τελικά στην θηραϊκή ομάδα σε μια εξέλιξη που μπορεί να χαρακτηριστεί ως απρόσμενη με βάση το πώς είχε φανεί να διαμορφώνεται πριν από λίγες ημέρες το τοπίο.

Ειδικότερα, όπως γίνεται γνωστό, ο Κούτρης επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους κι έτσι δεν θα αγωνιστεί στον νεοφώτιστο σύλλογο της Γ’ εθνικής. Αντίθετα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “SportCyclades” θα συνεχίσει ναι μεν την καριέρα του στην κατηγορία αυτή, μετά την περυσινή του συμμετοχή με την φανέλα του Σπόρτιγκ, αλλά στον 1ο όμιλο του Νότου κι όχι στον 2ο που συμμετέχει η ΑΕΣ φορώντας την φανέλα της αθηναϊκής ομάδας, του Άρη Πετρούπολης.

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Γιώργου Λάππα, όπως είχαμε προλογίσει προ ημερών η περίπτωσή του ήταν πολύ δύσκολη να ολοκληρωθεί. Κι επιβεβαιωθήκαμε, αφού ο 30χρονος πλέι μέικερ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ακράτα (σ.σ. συμμετέχει στον 1ο όμιλο Νότου της Γ’ εθνικής) ενισχύοντας την ομάδα της Πελοποννήσου μετά και την απόκτηση του Σάκη Βεσκούκη.

Αλλαγή ώρας στα παιχνίδια της Σαντορίνης

Στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει το παιχνίδι της ΑΕ Σαντορίνης κόντρα στον Διαγόρα Δρυοπιδέων την επόμενη Κυριακή 16 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Νότου όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ. Μια ώρα νωρίτερα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ιπποκράτη και στην ΑΕ Σαντορίνης στην Κω.

Αναλυτικά:

-Για συγκοινωνιακούς λόγους και έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΕ Σαντορίνης - ΑΣ Διαγόρας για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (2ος Όμιλος Νότου) της Κυριακής 16/10/2016 αντί ώρας 17:00 θα διεξαχθεί στις 12:00. 

- Για λόγους μετακίνησης και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΑΣΚ Ιπποκράτης – ΑΕ Σαντορίνης,   για  την   2η  αγωνιστική   του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών αντί της 23/10/2016 και ώρας 17: 00, θα διεξαχθεί στις 21/10/2016 και ώρα 16.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares