Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2016 19:08

Μεγάλο “διπλό” στην Καλλιθέα η ΑΕ Σαντορίνης

Φαίνεται πως της ταιριάζει η Αθήνα της ΑΕ Σαντορίνης… Η θηραϊκή ομάδα δύο εβδομάδες μετά την πρώτη της νίκη στις εθνικές κατηγορίες στο κλειστό του Σπόρτιγκ επί του Προμηθέα Χαλανδρίου, επικράτησε αυτή τη φορά στο κλειστό «Εθνικής Αντιστάσεως» στην Καλλιθέας του τοπικού Πόλις με σκορ 94-91 στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Νότου της Γ’ εθνικής.

Με πρωταγωνιστές τους Νικολαϊδη, Βουρτζούμη, Παπαδόπουλο και Σάκοτα, οι οποίοι πέτυχαν από διψήφιο αριθμό πόντων οι «κυανέρυθροι» του Σεραφείμ Σφήκα πήραν ένα πολύτιμο “διπλό” στην υπόθεση παραμονή. Από την άλλη το αθηναϊκό συγκρότημα φαίνεται πως βρήκε τον μπελά του από τα σωματεία των Κυκλάδων, αφού μια εβδομάδα μετά την ήττα στη Νάξο από τον Πανναξιακό, πήρε ακόμη ένα κίτρινο φύλλο αγώνα αυτή τη φορά από την ΑΕΣ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να προηγηθούν στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 22-16, όμως από τη δεύτερη περίοδο και μετά οι παίκτες της Σαντορίνης άρχισαν την αντεπίθεση καταφέρνοντας να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης. Παρόλο που ο Πόλις προσπάθησε στο τέλος να πάρει τη νίκη, οι φιλοξενούμενοι δεν του το επέτρεψαν και έτσι επέστρεψαν στην βάση τους με το δεύτερο ροζ φύλλο στο φετινό πρωτάθλημα.

Λίγες ώρες μετά τη νίκη της ΑΕΣ, ο προπονητής της Σεραφείμ Σφήκας έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στην σελίδα κοινωνικής δικτύωσης: «Μεγάλη νίκη της ομάδας μας μέσα στην Καλλιθέα. Οι παίκτες μου πραγματικοί μαχητές έδωσαν την ψυχή τους για τη νίκη!!! Respect για τους 3 σωματοφύλακες Βουρτζούμη, Νικολαϊδη, Παπαδόπουλο. Μπράβο μάγκες».

Να σημειωθεί πως η αποστολή της ΑΕΣ αφίχθη στην πρωτεύουσα για τον αγώνα της 8ης αγωνιστικής αεροπορικώς, αφού οι απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΝΟ δεν της επέστρεψαν να μεταβεί εν πλω. Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά από την Τρίτη αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις ο Ηλίας Κυριακόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον ώμο και εκτός απροόπτου ο Σφήκας θα τον έχει στη διάθεσή του για το ματς της 9ης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη Νίκαιας στο «ΔΑΠΠΟΣ».

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 91-94

Δεκάλεπτα: 22-16, 47-49, 59-69, 91-94 

Διαιτητές: Μακρής, Κώτσου 

ΠΟΛΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Μουριχίδης): Μπογδανίδης 5(1) , Κακαργιάς 17 (1) , Θεοδωράκος 22 (6), Ευστρατίου 30, Αρκουμάνης, Τσελέκος, Καρανδρέας 2, Κυριλής 7(1), Καβελάρης, Ξιούρας 8(2) 

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ (Σφήκας, Πεταλωτής): Νικολαΐδης 24(4), Κατηκαρίδης, Δουλγεράκης 2, Λουιζι 6, Μπουραντάς, Βουρτζούμης 24(1), Παπαδόπουλος 14, Πάππος 2, Σάκοτα 22.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares