Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016 20:19

Διπλή συνάντηση Περιστεριώνα και ΑΟ Πάρου

Μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Α.Ο. Μυκόνου, οι Άνδρες του  Περιστεριώνα Τήνου θα ταξιδέψουν  το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη Σύρο για δύο αναμετρήσεις με τον Α.Ο. Πάρου που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της τρίτης (3ης) και της δέκατης (10ης) αγωνιστικής.

Και τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Σύρου και αυτό γιατί υπάρχει συμφωνία από την αρχή τα χρονιάς προκειμένου να αποφευχθούν τα μεγάλα έξοδα των μετακινήσεων προς Τήνο και Νάξο, όπου είναι οι έδρες των δύο ομάδων.

Το παιχνίδι του Σαββάτου που θα έχει τυπικά γηπεδούχο τον Περιστεριώνα θα ξεκινήσει στις 18.00 το απόγευμα ενώ το αντίστοιχο της Κυριακής στις 09.00 το πρωί ώστε η ομάδα να προλάβει το καράβι της επιστροφής.

Η ομάδα του Αντώνη Βιδάλη έχει ως μοναδικό στόχο τα θετικά αποτελέσματα κάτι που θα την φέρουν σε ρεκόρ 2 (Νίκες) και 1(Ήττα) και αυτόματα στις πρώτες θέσεις του ομίλου.

Η ομάδα από την Πάρο έχει ήδη στο ενεργητικό της μια νίκη αυτή επί του Άρη Σύρου και μια ήττα από την ομάδα της Ερμούπολης και αποτελεί έναν αντίπαλο που μπορεί να διεκδικήσει όλα τα παιχνίδια.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο Περιστεριώνας θα παραταχθεί στις αναμετρήσεις με μία απουσία, τον Πάνο Διακογιάννη.

Ο coach Βιδάλης θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίχτες στην "φαρέτρα" της ομάδας και κλειδί, την καλή κυκλοφορία της μπάλας και τον έλεγχο των ριμπάουντ θα μπορέσει να φύγει από το γειτονικό νησί με τα ροζ φύλλα των αγώνων.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares