Σάββατο, 04 Μαρτίου 2017 14:29

Στη Θήβα για το ροζ φύλλο η ΑΕ Σαντορίνης

Πλούσια η δράση για την Μπασκετική οικογένεια της ΑΕ Σαντορίνης το Σαββατοκύριακο, με τα βλέμματα να επικεντρώνονται στο ταξίδι των Ανδρών στη Θήβα, όπου θα τα δώσουν όλα για να πάρουν το ροζ φύλλο απέναντι στον Κάδμο.

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις της ΑΕΣ:

Για τη Θήβα αναχωρεί το ανδρικό τμήμα της ομάδας μας, όπου θα συναντήσει τον Κάδμο Θήβας στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας του 2ου Ομίλου Νότου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/3 το μεσημέρι στις 13:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Θήβας “Ανδρέας Ερρίκος Χατζόπουλος”.

Έχοντας ολοκληρώσει τα  δύο τρίτα του πρωταθλήματος η ομάδα μας δεν έχει καταφέρει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και έτσι οι τελευταίες εννέα αγωνιστικές είναι εννέα “τελικοί” για την πορεία της ομάδας μας προς την παραμονή στην κατηγορία.

Το ΔΣ της ΑΕ Σαντορίνης στηρίζει το προπονητικό επιτελείο και όλους τους αθλητές μας και ελπίζει σε θετικά αποτελέσματα αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Θήβα.

Σαββατοκύριακο εντός για τα τμήματά μας!

Το τμήμα Κορασίδων της ΑΕ Σαντορίνης που βρίσκεται στην πρώτη θέση του Νοτίου Ομίλου, θα υποδεχθεί το αντίστοιχο τμήμα του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Κορασίδων της Ε.Σ.Κ.Κ..

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου 4/3.

Οικογενειακή υπόθεση η ένατη αγωνιστική του “Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ Basketball League 2016-2017” για τους αθλητές μας. Την Κυριακή 05/03 και ώρα 14:30 στο κλειστό γυμναστήριο του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. οι Παίδες της ΑΕ Σαντορίνης θα είναι οι τυπικοί γηπεδούχοι στην αναμέτρηση με τους Εφήβους της ΑΕ Σαντορίνης.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας και στον προπονητή τους κ. Κώστα Αξιώτη. Θα είναι χαρά μας να έχουμε κοντά μας τις οικογένειες και τους φίλους των αθλητών μας για να υποστηρίξουμε όλοι μαζί τις προσπάθειές τους. 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares