Κυριακή, 21 Μαΐου 2017 14:52

Ματαίωση της πτήσης και αναβολή στο ΑΕΣ - Λοκρός

Τσάμπα περίμεναν σήμερα στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ η ΑΕ Σαντορίνης και ο Λοκρός Αταλάντης, καθώς οι διαιτητές δεν έφτασαν ποτέ στη Σαντορίνη με συνέπεια ο μεταξύ τους αγώνας να μη πραγματοποιηθεί.

Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 12:00, καθώς ο Λοκρός είχε φτάσει από χθες στη Σαντορίνη.

Ένα πρόβλημα όμως που προέκυψε με πολεμικό αεροσκάφος, που ανάγκασε τους ανθρώπους του αεροδρομίου να κλείσουν τον αεροδιάδρομο, αλλά και πλάγιοι άνεμοι που έπνεαν έφεραν τη ματαίωση της πτήσης που θα έπαιρναν οι διαιτητές ανάγκασε την ομοσπονδία να αναβάλει και να ορίσει εκ νέου τον αγώνα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: «Οι αγώνες Σαντορίνη-Λοκρός και Άρης Νίκαιας-Νίκη Αμαρουσίου για τον 2ο Όμιλο της Γ' Εθνικης Κατηγορίας αναβάλλονται. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη 24/5».

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας που είναι ζωής και θανάτου για την ΑΕ Σαντορίνης που παίζει την παραμονή της στη Γ΄Εθνική κατηγορία θα γίνει στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής.

Τελικά το ταξίδι για τον Λοκρό μετατράπηκε σε μία ωραίο βόλτα στο νησί του ηφαιστείου, με την ομάδα της Αταλάντης να παίρνει τον δρόμο της επιστροφής με το μεσημεριανό πλοίο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares