Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2017 16:48

Επιβεβαίωση με 2 μεταγραφές και πρεμιέρα για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Με επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας περί μεταγραφών ξεκινά τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Ανδρικό τμήμα του Πανναξιακού αντιμετωπίζοντας την Κυριακή στις 15:00 τον Μαρπησσαϊκό.

Όπως είχαμε γράψει η ομάδα της Νάξου απόκτησε τους Παπαβασιλείου και Φιλλιπόπουλο, ενώ στις άλλες δύο περιπτώσεις δεν επήλθε οριστική συμφωνία.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

Πρεμιέρα κάνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού στο πρωτάθλημα την Κυριακή στις 15:00 το μεσημέρι στο κλειστό της Νάξου όπου θα αντιμετωπίσει τον Μαρπησσαϊκό.

Μετά τις δύο συνεχόμενες σεζόν στην Γ’ εθνική κατηγορία, η ομάδα μπάσκετ του Πανναξιακού εμφανίζεται για πρώτη φορά τη νέα σεζόν, αυτή τη φορά στο τοπικό πρωτάθλημα με νέο προπονητή και δύο νέες μεταγραφές.

Ο Σεραφείμ Σφήκας ανέλαβε τα ηνία του τμήματος και συμβάλλει καθοριστικά στην αναδιοργάνωση όλων των τμημάτων μπάσκετ ενώ παράλληλα έφερε μαζί του και δύο αθλητές ο ένας εξ αυτών θα εκτελεί και χρέη προπονητή στα τμήματα υποδομών.

Πιο συγκεκριμένα μιλάμε για τον Κώστα Παπαβασιλείου και τον Ηλία Φιλιππόπουλο, με τον πρώτο να είναι σε διπλό ρόλο, προπονητή ακαδημιών και αθλητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ.

Στο  αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Νάξου παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα και την καθυστέρηση στην έναρξη προετοιμασίας της, συνεχίζει με βασικό κορμό τους Ναξιώτες Μυλωνά, Μάκαρη, Καλαβρό και Πολίτη όπου και οι τέσσερις, ακούραστοι στρατιώτες εκτελούν τις εντολές του εμπείρου προπονητή τους.

Εκτός του αγώνα της ανδρικής ομάδας, το Σάββατο, στις 15:00 αγωνίζονται και οι Παίδες του Πανναξιακού κόντρα στον Πλοηγό Αντιπάρου με τους μικρούς της ομάδας να είναι πανέτοιμοι να αγωνιστούν.

Και στους δύο αγώνες αναμένεται το κλειστό της Νάξου να φιλοξενήσει τους φίλους του μπάσκετ στο νησί με τον κόσμο της Νάξου να στηρίξει ακόμα μία φορά τον κορυφαίο σύλλογο του νησιού μας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares