Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017 00:57

Δύο αναμετρήσεις «φωτιά» στη Τήνο

Δύο σημαντικές αναμετρήσεις που η έκβαση τους θα είναι καθοριστική για τη συνέχεια των τμημάτων Εφήβων και Κορασίδων θα διεξαχθούν σήμερα στη Τήνο.

Χαρακτηριστικά το tinostoday.gr αναφέρει στο ρεπορτάζ του: Με δύο ιδιαίτερες σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στα πρωταθλήματα της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, ο Περιστεριώνας Τήνου. 

Η ομάδα μπάσκετ του νησιού μας θα αντιμετωπίσει στο τμήμα των κορασίδων, τον Α.Ο. Ερμούπολης, το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου και ώρα 13.00 το μεσημέρι.  Αξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως η ομάδα της Τήνου με νίκη μεγαλύτερη των δύο πόντων «πλασάρονται» στην πρώτη θέση του ομίλου και έχουν ισχυρό προβάδισμα για την συμμετοχή τους στο Final Four.

Την ίδια μέρα, το εφηβικό τμήμα θα αντιμετωπίσει ως τυπικά φιλοξενούμενο, τον Αθλητικό Όμιλο Μυκόνου με την αναμέτρηση να έχει οριστεί στις 15.30 το μεσημέρι. Οι δύο αυτές σημαντικές αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Τήνου. 
 
Είναι μια καλή ευκαιρία για του φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν για ακόμα μια φορά δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών του σωματείου καθώς μπορούν να συνδυάσουν και τα δύο αυτά παιχνίδια.
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Βαγγέλης Ζαλώνης

Ενημέρωση για το νησί της Τήνου

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares