Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017 18:08

Πάρος: Συνάντηση με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του Μπάσκετ

Η κατασκευή της κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Πάρου δίνει το έναυσμα στους ανθρώπους του νησιού που ασχολούνται με το Μπάσκετ να αναζητήσουν τρόπους προκειμένου να αναπτυχθεί περεταίρω το άθλημα.

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών υπήρξε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΣΚ Κυκλάδων κ. Σαλάχα, με την ΕΣΚ Κυκλάδων να αναρτά την ακόλουθη ανακοίνωση στην σελίδα που διατηρεί στο facebook:

Πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Έπαρχου Πάρου κ. Μπιζά Κων/νου συνάντηση του προέδρου της ΕΣΚΚ κ. Σαλάχα Λώρη, με τον πρόεδρο του γραφείου αθλητισμού Πάρου κ. Μαλαματένιου Μανώλη & του προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ , Μαρινόπουλου,παρόντες ήταν & εκπρόσωποι των τοπικών ομάδων .

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα για την συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων με την ΕΣΚΚ για την ανάπτυξη του μπάσκετ στο νησί της Πάρου.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας ξεκινούν οι διαδικασίες για την οργάνωση & ανάθεση Final four της ΕΣΚΚ, καθώς & διεθνές τουρνουά Εθνικών ομάδων (κατηγορίας που θα προσδιοριστεί από την ΕΟΚ).

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα με όλους τους φορείς να δηλώνουν πρόθυμοι για στενότερη συνεργασία με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη & προώθηση του αθλήματος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares