Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018 23:36

Νίκη πρωτιάς για τον Περιστεριώνα

Μια ιδιαίτερα σημαντική νίκη πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου το ανδρικό τμήμα του Περιστεριώνα στην Σύρο επί του τοπικού Άρη. Η ομάδα της Τήνου επικράτησε με 62-79 και πέτυχε το στόχο της που δεν ήταν άλλος από το θετικό αποτέλεσμα.

Μάλιστα, αυτή η νίκη συνδυάστηκε με την επικράτηση του Α.Ο. Μυκόνου επί της Ερμούπολης στο Γήπεδο της Τήνου.

Μετά λοιπόν και τα χθεσινά αποτελέσματα ο Περιστεριώνας έχοντας τρείς (3) νίκες και μία (1) ήττα βρίσκεται στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με τον A.O. Μυκόνου. Το πρόγραμμα πλέον για τον Περιστεριώνα έχει δύο σημαντικές αναμετρήσεις. Η πρώτη έχει να κάνει με την Ερμούπολη πάλι στη Σύρο και η δεύτερη είναι με την ομάδα της Μυκόνου. 

Με δεδομένο ότι ο Περιστεριώνας είχε ηττηθεί στο πρώτο γύρο από τον Α.Ο. Μυκόνου, θα πρέπει να επικρατήσει στην αναμέτρηση στο "Τήνια 1895" και αν αναλογιστεί κάποιος πως το παιχνίδι με την Ερμούπολη θα είναι ένα από τα τελευταία χαρτιά της ομάδα της Σύρου για είσοδο στην τελική τετράδα, ο Περιστεριώνας έχει δύο αναμετρήσεις που κρίνουν την συμμετοχή του στους τελικούς. 

Πηγή: tinostoday.gr

Το δελτίο τύπου του Άρη Σύρου

Πάλεψε αλλά ηττήθηκε ο Άρης από τον Περιστεριώνα 

Σε παιχνίδι του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στο κλειστό γυμναστήριο της Σύρου, ο Άρης Σύρου γνώρισε την ήττα με 62-79 από τον Περιστεριώνα Τήνου.Η ομάδα του Αντώνη Βαρθαλίτη παρουσιάστηκε αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας απέναντι στον ΑΟ Μυκόνου, ωστόσο δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή μία μικρή διαφορά ασφαλείας την οποία κατάφεραν να κρατούσαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να φτάσουν στην επικράτηση.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-23, 18-24, 15-14, 13-18
ΑΡΗΣ ΣΥΡΟΥ: Πολίτης 20, Ελ Μπαράγκε 8, Σκιαδάς 15, Γεωργαράς 4, Μαυροκέφαλος 6, Μαθιάσος 3, Βασιλειάδης 6, Αντωνίου, Ρούσσος, Ζουγανέλης, Κωστόπουλος, Χατζαντώνης
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ: Μπινιάκου 8, Γιαβρεδέλης 15, Οικονομίδης 17, Ξενόπουλος Α. 5, Σιώτης 16, Καμπέρι 3, Τριαντάφυλλος 2, Ξενόπουλος 2, Τσακίρης 11, Παγανέλης, Δημητρακόπουλος, Μαρκουίζος

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares