Κυριακή, 25 Μαρτίου 2018 22:54

Προσκύνημα στην Παναγία και μετά “remetzo” για τον Περιστεριώνα… [vids]

Δεύτερό τους “σπίτι” φαίνεται πως έγινε το λιμάνι της Τήνου για τους φιλάθλους του Περιστεριώνα. Λίγες ημέρες έπειτα από τους μεταμεσονύκτιους πανηγυρισμούς στην επιστροφή από την Πάρο των Κορασίδων ως πρωταθλήτριες Κυκλάδων, την Κυριακή 25 Μαρτίου στο μνημείο της «Έλλης» ακολούθησε κι άλλο πανηγύρι…

Οι Τηνιακοί υποδέχθηκαν την αποστολή των νέων πρωταθλητών Κυκλάδων στην κατηγορία των Παίδων με φωνές, συνθήματα και τύμπανα. Όταν το “Sea Jet” έδεσε στην προβλήτα του λιμανιού με τον καπετάνιο να κορνάρει αδιάκοπα, τα πρώτα καπνογόνα άναψαν.

Γονείς, συγγενείς, φίλοι και μέλη των πρωταθλητών Κυκλάδων των Εφήβων και των Κορασίδων καλωσόρισαν τον Αντώνη Βιδάλη και τους νεαρούς αθλητές του μέσα σε αποθέωση. «Πανικό, πανικό, όπου πάμε προκαλούμε πανικό» και «Είναι τρελός ο καραφλός», ήταν ορισμένα εκ των συνθημάτων, ενώ τα τρακτέρ έκαναν την εμφάνισή τους για να πικάρουν …γείτονες!

 

Ακολούθως όλα τα μέλη του Περιστεριώνα κατευθύνθηκαν προς τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου, όπου γιόρταζε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, προκειμένου να προσκυνήσουν και να την …ευχαριστήσουν τόσο για τις επιτυχίες του συλλόγου, όσο και για το γεγονός πως κατάφεραν να επιστρέψουν στην βάση τους εν μέσω κακοκαιρίας και αρκετής ταλαιπωρίας.

Μιας ταλαιπωρίας που ξεκίνησε από την Παρασκευή, αφού έφτασε στην Σαντορίνη με μία ημέρα καθυστέρηση, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να κερδίσει το κύπελλο παίζοντας δύο αγώνες μπάσκετ σε λιγότερο από 11 ώρες. «Κάντε την προσπάθειά σας κι ό,τι βγει», είπε στους παίκτες του ο Βιδάλης πριν τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕ Σαντορίνης σε μια προσπάθεια τόνωσης του ηθικού και πρόσθεσε: «Έχετε δουλέψει αρκετά και παίξτε το μπάσκετ που ξέρετε. Παρά την ταλαιπωρία μας, είμαστε νικητές που καταφέραμε να φτάσουμε».

Μετά το προσκύνημα στον Ιερό χώρο της Παναγίας της Τήνου, το ραντεβού δόθηκε στο γνωστό στέκι “remetzo”, όπου συνεχίστηκαν τα πανηγύρια με τις τρεις κούπες να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο μαγαζί του Άγγελου Λούβαρη.

 

Η διοίκηση του συλλόγου του Περιστεριώνα από την πλευρά της θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους φιλόξενους ανθρώπους της Σαντορίνης για την ευγενή τους άμιλλα να περιμένουν να φτάσει η αποστολή στον προορισμό της και παράλληλα που δέχτηκαν την αλλαγή του προγράμματος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares