Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 15:57

Πανναξιακός εναντίον ΑΠΑΣ με στόχο την πρώτη θέση…

Με το τοπικό ντέρμπι της Νάξου ανάμεσα στον Πανναξιακό και τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” πέφτει η αυλαία του Β’ ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών.

Η αναμέτρηση της Μεγάλης Τετάρτης στο ΔΑΚ Νάξου στις 3:00 μ.μ. δεν κρίνει τον τίτλο, ή καν την πρόκριση, αφού και οι δύο ομάδες την έχουν εξασφαλίσει στην επόμενη φάση, ωστόσο θα παίξει ουσιαστικό ρόλο στην τελική τους κατάταξη στην βαθμολογία.

Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση έχοντας από μία ήττα, με τον τυπικά γηπεδούχο Πανναξιακό να είναι πρώτος στην ισοβαθμία λόγω του ότι είχε κερδίσει τον ΑΠΑΣ στο ματς του Α’ γύρου στις 20 Ιανουαρίου με σκορ 43-54. Σε περίπτωση νίκης, τότε στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ερμούπολης, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος στον Α’ όμιλο. Ο προπονητής των “κυανοκίτρινων” Τάσος Βάβουλας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει απουσίες και σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν αποκλείεται ανάλογα με την έκβαση του ματς να δώσει ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές του, προκειμένου να αποδείξουν ότι μπορούν να προσφέρουν περισσότερα.

Από την άλλη πλευρά, οι Απεραθείτες προερχόμενοι από την …εικοσάρα επί της ΑΕ Σαντορίνης την περασμένη Κυριακή θέλουν να πάρουν την άτυπη ρεβάνς και με νίκη να πάρουν εκείνοι την πρώτη θέση. Σε αντίθετη περίπτωση θα τερματίσουν δεύτεροι και θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση, τον πρώτο του Α’ ομίλου, τον ΑΟ Μυκόνου. Μοναδική απουσία για τον προπονητή των “ορεινών” Θοδωρή Μάμμο, o Δημήτρης Χουζούρης του οποίου κρατήθηκε το δελτίο στο ματς με την ΑΕΣ.

Διαιτητές της αναμέτρησης έχουν οριστεί οι Άγγελος Σαμοθράκης και Μάριος Κιουλάφας.

Για τους λάτρεις της ιστορίας, οι δύο ναξιώτικες ομάδες έχουν να αναμετρηθούν σε τελική φάση από το 2013, όταν ο Πανναξιακός στον μεγάλο τελικό πήρε τη νίκη με τρίποντο του νυν προπονητή του, του Τάσου Βάβουλα σε νεκρό χρόνο γράφοντας το τελικό 66-63. Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2012 στον μεγάλο τελικό που διεξήχθη στο νησί της Αριάδνης, ο ΑΠΑΣ είχε αναδειχθεί νικητής με σκορ 65-63 επί του Πανναξιακού με τον Βάβουλα αυτή τη φορά να αστοχεί στο τέλος από το τρίποντο και οι Απεραθείτες να κατακτούν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους.

2013 Πανναξιακος ΑΟΝ - Φαναρια 66-63 Μεγαλος Τελικος Ανδρων

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-ΦΑΝΑΡΙΑ (ΤΕΛΙΚΟΣ FINAL4 2012)

29855789_2117685925142667_474539969_n.jpg

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares