Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 19:20

«Νικόλα, για πάρτη σου»…

Ιδιαίτερης σημασίας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 14η Απριλίου για τον πρωταθλητή Κυκλάδων, τον Περιστεριώνα Τήνου στην κατηγορία παίδων και κορασίδων για την 4η αγωνιστική του Γ’ ομίλου της Β’ φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αθήνα το διάστημα 11-15 Απριλίου.

Η νίκη των παίδων κόντρα στους Ίωνες Χίου (51-46) είχε τριπλό απόηχο… Πρώτον ήταν η δεύτερη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από αυτή της πρεμιέρας (42-43) επί της Αναγέννησης Σάμου. Δεύτερον και σπουδαιότερο όλων, η αφιέρωση της νίκης στον γιο του προπονητή του εφηβικού τμήματος, του Αντώνη Βιδάλη, στον μικρό Νικόλα, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και μεταφέρθηκε εσπευσμένα το Σάββατο το πρωί από την Τήνο στο νοσοκομείο παίδων Αθηνών “Αγία Σοφία”. 

paid_per_roug.jpg

Το τρίτο γεγονός, έχει να κάνει με την παρουσία του αρχηγού της εφηβικής ομάδας του Περιστεριώνα, του Αντώνη Ρουγγέρη στην άκρη του πάγκου των “κυανολεύκων” για να διατελέσει χρέη προπονητή, αφού με τη λήξη του ματς στο Περιστέρι ξεκινούσε στο Μετς η αναμέτρηση των κορασίδων και ήταν φύση αδύνατον ο Παναγιώτης Σιώτης να …διακτινιστεί και να βρίσκεται και στα δύο γήπεδα μέσα σε λίγα λεπτά και δη στην Αθήνα!

Έτσι, ο mvp του φάιναλ φορ της Τήνου, εκτέλεσε για πρώτη του φορά χρέη προπονητή και τα πήγε περίφημα μιας και πανηγύρισε το ροζ φύλλο αγώνα. «Ήταν ωραίο συναίσθημα για πρώτη φορά ειδικά που συνοδεύτηκε και με νίκη», δήλωσε στο “SportCyclades” ο νεαρός αθλητής και πρόσθεσε: «Τα παιδιά τα ξέρω, με ξέρουν, μαζί προπονούμαστε οπότε ήταν για όλους μας εύκολο και …κάπως γνώριμο!!».

Σε ό,τι αφορά τις κορασίδες, οι νεαρές παίκτριες του Παναγιώτη Σιώτη παρότι έφτασαν πολύ κοντά στην βρύση, εν τέλει δεν κατάφεραν να πιουν το γλυκό νέκταρ της δεύτερής τους νίκης στην διοργάνωση και ηττήθηκαν από τον Ιαλυσό Ρόδου με σκορ 37-23.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΤΩΝΗ ΡΟΥΓΓΕΡΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

Ένα καλό ξεκίνημα, περνώντας το αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο, ο Περιστεριώνας ανέβασε στροφές με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο ημίχρονο με 8 πόντους (30-22). Το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήταν ανάλογο με τέλος της δεύτερης, αλλά η κούραση και το άγχος στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαν ως συνέπεια να μειωθεί η διαφορά στον πόντο. Με κάποια κρίσιμα, όμως, σουτ οι Τηνιακοί πήραν ξανά το προβάδισμα και το κράτησαν ως το τέλος. Η αυλαία για το παιδικό τμήμα, πέφτει την Κυριακή 15 Απριλίου, όπου ο Περιστεριώνας αντιμετωπίζει τον Αίολο Μυτιλήνης στις 9:00 π.μ. στο κλειστό του Περιστερίου “Ανδρέας Παπανδρέου”.

paid_per.jpg

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 11-6, 30-22 (ημίχρονο), 41-31, 51-46.

Ίωνες Χίου (Σκουφαράς): Μισαηλίδης, Κουφοπαντελής, Καρατζάνος 15 (1), Παντζί, Ψαρός 4, Στακιάς 6, Σκουφαράς 7 (1), Σεραφείμ 2, Σούσουρης 6, Μανές 2, Τσιακάλης 4.

Περιστεριώνας Τήνου (Ρουγγέρης): Χατζίρης, Μπινιάκου 14 (1), Παγανέλης 11 (1), Κορνάρος, Σπέντζαρης, Χαρικιόπουλος 3 (1), Τριαντάφυλλος 14 (3), Τσουλάι, Μαρκουίζος, Πετρόπουλος 9, Μπον, Τζες.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των παίδων του Περιστεριώνα έχει ως εξής:

15.04.2018

09:00 π.μ. Αίολος – Περιστεριώνας

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ…

Ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ (37-23), με πολύ πάθος στην άμυνα και από τις δύο ομάδες ήταν η αναμέτρηση των κορασίδων του Περιστεριώνα με αντίπαλο τον Ιαλυσό Ρόδου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι πρωταθλήτριες Κυκλάδων ήταν μπροστά στο σκορ (8-13), αλλά τα λάθη στην άμυνα και στην επίθεση βρέθηκαν πίσω στο σκορ (22-15) με το τέλος της τρίτης περιόδου. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η εμφάνιση της τηνιακής ομάδας ήταν συγκλονιστική για ακόμη μια φορά. Οι νεαρές αθλήτριες του Περιστεριώνα, μπήκαν πολύ δυνατά και με ένα σερί 0-8 μείωσαν στον πόντο (24-23), αλλά δύο άστοχες βολές και δύο άστοχα σουτ, ενδεικτικό της κούρασης, τους στέρησαν τη νίκη. Η αυλαία πέφτει την Κυριακή 15 Απριλίου στις 2 μ.μ. όπου τελευταίος αντίπαλος σε αυτή την διοργάνωση είναι ο Διαγόρα Ραχών Ικαρίας στο κλειστό του Μετς.

koras_per_1.jpg

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 4-5, 8-13 (ημίχρονο), 22-15, 37-23.

Ιάλυσος (Κυπραίου): Δανελλάκη 15 (1), Χουλή 8, Καμπούρη 6, Ντόγκους, Ρούσου 6, Πετσοπούλου, Βολιτάκη, Χατζηδαβιτίδη 6, Αμπαϊζάι, Ντάσκα, Βελή.

Περιστεριώνας Τήνου (Σιώτης): Μπρουντζάκη 2, Πολυκανδριώτη 5 (1), Παλαμάρη, Λούβαρη Ε., Βιδάλη 2, Λούβαρη Μ, Φωσκόλου, Βοϊνά 8 (2), Τριανταφύλλου, Πετροπούλου, Δελώτη, Πλυτά 6.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα των κορασίδων του Περιστεριώνα έχει ως εξής:

15.04.2018

2:00 μ.μ. Διαγόρας – Περιστεριώνας

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares