Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018 15:58

Στέψη, ή παράταση στο ΔΑΚ Νάξου;

Την δεύτερή τους μάχη στην τελική φάση και τέταρτη συνολικά μετά τις δύο στη φάση των ομίλων δίνουν το Σάββατο 26 Μαΐου 2018 στις 3:30 μ.μ. (σ.σ. το ματς είχε οριστεί αρχικά στις 6:30 μ.μ., ωστόσο μετά από αίτημα και των δύο ομάδων η ώρα διεξαγωγής θα γίνει τρεις ώρες νωρίτερα) στο ΔΑΚ Νάξου, οι ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” και Πανναξιακός.

Το σκορ στη σειρά των τελικών είναι 1-0 υπέρ της ομάδας του Τάσου Βάβουλα που σε περίπτωση νίκης στον δεύτερο αγώνα της σειράς, θα στεφθεί πρωταθλήτρια 2018 της ΕΣΚ Κυκλάδων στην κατηγορία των ανδρών.

fdfhfg.jpg

Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, οι “κυανόλευκοι” με ομοβροντία έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ. είχαν επικρατήσει των “ορεινών” με σκορ 81-59 με πρωταγωνιστές τους Σπύρο Μάκαρη, Παναγιώτη Πολίτη και Γιάννη Μαγγιώρο.

Για τους λάτρεις της ιστορίας, οι +22 πόντοι διαφορά του Πανναξιακού είναι η δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη επί του ΑΠΑΣ, αφού η πρώτη σημειώθηκε τον Δεκέμβριο του 2014, όταν οι “κυανόλευκοι” με τον Δημήτρη Δαμιανίδη στον πάγκο τους είχαν επικρατήσει των “ορεινών” με σκορ 53-82.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ Ο ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ…

Ο Πανναξιακός έχει μπροστά του μία σημαντική ευκαιρία για να κατακτήσει τον τίτλο, το δέκατο πρωτάθλημα της ιστορίας του (2003, 2004, 2005, 2007, 2008, 2010, 2011, 2013, 2015) και να προκριθεί στους αγώνες μπαράζ (20/24 Ιουνίου στο Περιστέρι) για το εισιτήριο στις εθνικές κατηγορίες.

panaxa_01sfgdgh.jpg

Οι “κυανόλευκοι” στη σειρά των τελικών έχουν μία νίκη (81-59) επί του ΑΠΑΣ και άλλες δύο (43-54 στις 20/1/2018 και 69-60 στις 4/4/2018) στη φάση των ομίλων. Αγωνιστικά προβλήματα για τον Τάσο Βάβουλα δεν υπάρχουν κι αυτό που ζητάει συνέχεια από τους παίκτες του είναι να «είστε συγκεντρωμένοι στον στόχο». Οι παίκτες του Πανναξιακού από την πλευρά τους παραμένουν προσγειωμένοι παρά το 1-0 στη σειρά κι όπως δηλώνουν «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Το παιχνίδι αυτό θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο…».

ΜΑΜΜΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ…

Από την άλλη, στον τυπικά γηπεδούχο ΑΠΑΣ υπάρχει αποφασιστικότητα για ανατροπή των δεδομένων. Στην ομάδα της Απειράνθου υπάρχει πίστη πως οι παίκτες του Θοδωρή Μάμμου θα μπορέσουν να πάρουν το πρώτο της ροζ φύλλο αγώνα τη φετινή σεζόν κόντρα στον Πανναξιακό, να ισοφαρίσει την σειρά σε 1-1 και οι δύο ομάδες να οδηγηθούν σε τρίτο ματς.

«Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε τα λάθη του τελευταίου αγώνα ιδίως στην άμυνα ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος», δήλωσε ο Μάμμος, ο οποίος θα βρίσκεται στις εξέδρες για ακόμη μια φορά μετά την ποινή που του επιβλήθηκε και προσελήφθη προσωρινός αντικαταστάτης ο παλιός γνώριμος, ο Μάριος Ονάσογλου και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε χαμένοι από χέρι άσχετα αν ο Πανναξιακός μας έχει 3-0 δικαίως μέχρι τώρα. Ας κερδίσει ο καλύτερος».

 apas_01fcbx.jpg

ΣΤΟ ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ Ο “ΤΣΙΟΥ”

Και οι δύο ομάδες έχουν αποδείξει έως τώρα πως διαθέτουν πλούσια ποιότητα στο ρόστερ τους, και δύο πολύ ικανούς προπονητές. Η αναμέτρηση του Σαββάτου 26 Μαΐου αναμένεται να είναι συναρπαστική, ανάμεσα σε δύο σωματεία που θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους το θετικό αποτέλεσμα.

poly_01hcnnbvc.jpg

Ανάμεσα στον κόσμο που θα παραβρεθεί στο κλειστό “Δημήτρης Περιστεράκης” κι ένας παλιός γνώριμος… Ο λόγος για τον Μιχάλη Πολυτάρχου. Ο Ναξιώτης γκαρντ, ο οποίος από την περασμένη Δευτέρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην γενέτειρά του, τη Νάξο θα παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες των πολύ καλών του φίλων και των δύο αντίπαλων ομάδων με την ευχή του να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι σε πάντα αθλητικά πλαίσια.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ της αναμέτρησης ορίστηκαν ο Κωνσταντίνος Παπαδημητρόπουλος από την Σαντορίνη και ο Μάριος Κιουλάφας από την Πάρο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares